In de reclame van Beter Bed worden onze werkzaamheden duidelijk in beeld gebracht. We hebben verschillende reclameonderdelen gerealiseerd, waaronder de belettering van PJ Bank aan de gevel en de vlaggenmasten op het plein. De gevelreclame die in deze reclame te zien is, bestaat uit Dibond Aluminium letters. Dit logo is gemaakt van stevig, maar toch licht materiaal en kan op twee verschillende manieren worden gemonteerd: met behulp van afstandhouders of met kit. Het logo is op maat gespoten in de gewenste kleur en vervolgens gemonteerd.

Onze werkzaamheden hebben ook een rol gespeeld in een reclamecampagne voor Beter Bed, de grootste slaapspecialist met 100 vestigingen in Nederland en Belgiรซ. In een reclamefilmpje van Beter Bed, dat zich afspeelde bij de PJ Bank, hebben we het effect van te weinig slaap benadrukt en laten zien dat Beter Bed dรฉ oplossing biedt. Deze campagne ging van start op 8 mei 2023.

Bekijk hieronder de video van de reclamecampagne van Beter Bed:

Maatwerk in Signs, Logoโ€™s, Letters en Lichtreclame

Bij Logo & Letters draait alles om maatwerk. We zijn experts in het vervaardigen van unieke signing, letters en lichtreclame. Onze toewijding aan detail en kwaliteit garandeert dat elk project uniek is en aansluit bij de specifieke wensen van onze klanten. Of je nu een indrukwekkend bedrijfslogo, elegante belettering of opvallende lichtreclame zoekt, wij zorgen dat jouw merk opvalt.

Neem Contact Op voor Jouw Unieke Project

Elk merk en elk project is uniek. Daarom bieden we bij Logo & Letters persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat jouw product perfect aansluit bij jouw behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons jou helpen om jouw merk op een opvallende en duurzame manier te presenteren.

Ben je klaar om jouw merk naar een hoger niveau te tillen met een op maat gemaakt logo of signage? Neem vandaag nog contact op met Logo & Letters en ontdek de mogelijkheden!

Deze bedrijven gingen je voor

Word jij de volgende?