Terug naar Logo's

Dibond Aluminium logo

Versterk de bekendheid van jouw bedrijf met een Dibond Aluminium logo, ideaal voor zowel kantooromgevingen als buitengevels. Dit weerbestendige materiaal combineert een aluminiumplaat met een kunststofkern, waardoor het zowel stevig als licht is. Het logo kan full color worden bedrukt en is eenvoudig te monteren met afstandhouders voor een zwevend 3D-effect of met montagekit.  

Dikte:                                 3 mm
Brandcertificaat:          M1

Offerte aanvragen Voorbeelden Hoe werkt het

Offerte aanvragen

Offerte binnen 1 uur

  Tip: geen bestanden bij de hand? Vermeld je link onderaan

  Waarom Kiezen voor Dibond Aluminium Logo 

  Dibond Aluminium is de perfecte keuze voor een duurzaam en visueel aantrekkelijk logo dat geschikt is voor alle weersomstandigheden. De combinatie van aluminium en kunststof zorgt voor een lichtgewicht, maar stevig logo dat eenvoudig te installeren is. De mogelijkheid tot full color bedrukking maakt elke gewenste ontwerpuitvoering mogelijk, waardoor jouw logo perfect aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf. 

  Voordelen van een Dibond Aluminium Logo 

  • Weerbestendig: Ideaal voor zowel binnen als buiten, bestand tegen alle weersomstandigheden. 
  • Lichtgewicht: Eenvoudige installatie dankzij de combinatie van aluminium en kunststof. 
  • Duurzaam: Lange levensduur met minimale onderhoudsvereisten. 
  • Veelzijdige Montage: Kan worden gemonteerd met afstandhouders voor een 3D-effect of met montagekit. 
  • Full Color Bedrukking: Maakt elke gewenste ontwerpuitvoering mogelijk. 

  Montage van Jouw Logo 

  De montage van je Dibond Aluminium logo is vereenvoudigd met de bijgeleverde montagemal. Kies voor een zwevend 3D-effect met afstandhouders of een directe bevestiging met montagekit, afhankelijk van de gewenste uitstraling en locatie. Bekijk onze montagevideo’s voor een eenvoudige doe-het-zelf installatie

  Meer dan Alleen Dibond Aluminium Logo’s 

  Logo & Letters biedt naast Dibond Aluminium logo’s een breed scala aan materialen en stijlen om jouw merkidentiteit te versterken. Ontdek de mogelijkheden met Forex, piepschuim, XPS, en acrylaat logo’s en letters voor een complete en coherente merkuitstraling. Daarnaast zijn er ook Dibond Aluminium letters beschikbaar die perfect aansluiten bij jouw logo. 

  Bestel Je Logo bij Logo & Letters 

  Geef jouw bedrijf een professionele uitstraling met een op maat gemaakt Dibond Aluminium logo. Neem contact op met Logo & Letters voor persoonlijk advies en ontdek hoe wij jouw visie tot leven kunnen brengen. Bestel vandaag nog en maak een blijvende indruk met jouw merk. 

  Hoe werkt het

  Het pad naar de realisatie van jouw logo!

  Kies je gewenste product

  Voor het realiseren van jouw logo is het materiaal natuurlijk een belangrijke keuze, wij geven per materiaalsoort voorbeelden, eigenschappen en mogelijkheden. Hierop baseer je de beste match!

  Vraag een offerte aan

  Na de keuze van het materiaal vraag je de offerte aan. Hierbij is het handig om de gewenste breedtemaat van het logo te benoemen. Ons team reageert binnen 1 uur met een passende aanbieding.

  Bestel en bezorg

  Wanneer een akkoord op de offerte wordt gegeven wordt je verzocht om de aflever-/ factuurgegevens te sturen. Na betaling wordt de productie in werking gezet. Na de kwaliteitscontrole is uitgevoerd wordt het pakket ingepakt en verzonden.