Algemene voorwaarden Logo en Letters B.V. 

Artikel 1. Definities

De klant: de draaiende motor van Logo en Letters B.V. en dus héél belangrijk!

Service: essentieel om de motor draaiende te houden

Probleem of vraag: die lossen we op en beantwoorden we graag

Artikel 2. Wie is Logo en Letters B.V.

Logo en Letters B.V. is het bedrijf dat alle mogelijkheden op het gebied van logo en letters onder een dak aanbied, met een uitgebreid assortiment en ruime kennis kunnen wij voor iedere klant een geschikte oplossing bedenken. 

Je kunt ons altijd bereiken, we zijn namelijk 24/7 geopend. Al hebben ook wij dagelijks onze slaap nodig, en dus reageren we, met uitzondering van de nacht, zo snel mogelijk op berichten!

Belangrijk: we kiezen ervoor om alle communicatie via mail te laten verlopen. Zo hebben we altijd alles zwart op wit en kunnen er achteraf geen onduidelijkheden bestaan over de communicatie.

Onze contactgegevens:

– Email: [email protected]
– Telefoon: 085 303 7438

Zakelijke gegevens:

– Handelsnaam: Logo en Letters B.V.
– KVK-nummer: 81801076
– BTW-identificatienummer: –

Artikel 3. Toepasselijkheid 

Wij doen ons best om de algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen. Hier staat namelijk in wat wij voor je doen en wat je van ons kunt verwachten. Deze voorwaarden zijn van belang als je iets bij ons gaat kopen, of hebt gekocht.

Het kan voorkomen dat wij aparte voorwaarden hebben bij een product. Dit wordt dan altijd duidelijk aangegeven zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Artikel 4. Toepasselijkheid 

Eerlijkheid duurt het langst, dat geldt ook voor Logoenletters.nl en de communicatie met haar klanten. Alle noodzakelijke informatie over het product, zoals wat je koopt, en de verwachtte levertijd zijn op onze site te vinden. Vaste prijzen kunnen wij niet geven, dit omdat iedere logo of letter uniek is.

Artikel 5. De overeenkomst

Bij ons doe je online zaken in een veilige omgeving. Alle betalingen die je doet zijn versleuteld en beveiligd. Je loopt dus geen risico dat je geld verdwijnt. En mocht er toch iets mis gaan dan zoeken we een passende oplossing!

Artikel 6. Onjuistheden

Ook wij kunnen onverhoopt fouten maken. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat wij bij een zetfout maken, of een onjuiste levertijd hebben doorgegeven. In al die gevallen gaan we ook daar weer op zoek naar een passende oplossing in het voordeel van de klant!

Artikel 7. Herroepingsrecht

Doordat wij op maat gemaakte producten verkopen, vervalt de herroepingsrecht. 

Artikel 8. De prijs

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw 

De verzendkosten verschillen per product en bestelde aantallen. De verzendkosten worden tijdens het bestelproces besproken.

Artikel 9. Garantie

Zie artikel 4.

Je hebt betaald voor een goed product dus daar heb je ook recht op. Is er toch iets aan de hand? Neem dan contact met ons op en we lossen het voor je op.

Artikel 10. Levering en uitvoering

Wij zullen altijd ons best doen om je goed te helpen. Wij houden van tevreden klanten.

Bij elke deal staat aangegeven wat het verwachte leveringstermijn is. Dit kan per deal verschillen.

Als we een besteld product niet meer kunnen leveren dan mag jij kiezen: je vraagt je geld terug, je vraagt of wij een vervangend product kunnen leveren.

Als een product beschadigd of kwijtraakt voordat je het ontvangt dan is dat uiteraard onze verantwoordelijkheid. We zullen opzoek gaan naar een passende oplossing.

Artikel 11. Betaling

Nadat we je betaling hebben ontvangen maken we je bestelling direct in orde.
Klopt er iets niet in de betaalgegevens? Neem dan contact met ons op.

Artikel 12. Klachtenregeling

Heb je een klacht? Dat vinden wij erg vervelend! Wij zullen er alles aan doen om je klacht te verhelpen. Stuur binnen 7 dagen na je aankoop een mailtje naar [email protected]  en we zullen je zo snel mogelijk helpen.

Als we je klacht niet binnen 2 dagen kunnen oplossen dan laten we je weten hoeveel tijd we nodig hebben om het op te lossen.

We proberen alle klachten met de klant zo goed mogelijk op telossen.

Artikel 13. Geschillen

1. Op overeenkomsten tussen logoenletters.nl en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Ook indien de consument woonachtig is in het buitenland.
2. Het Weens Koopverdrag is niet van toepassing.

Artikel 14. Aanvullende of afwijkende bepalingen

Als we in de toekomst iets gaan veranderen aan deze algemene voorwaarden dan zullen we dat ook aanpassen op de site.