Terug naar Logo's

Acrylaat Logo

Een acrylaat logo presenteert uw bedrijf met verve aan uw bezoekers en klanten. De strak gevreesde logo’s die uit acrylaat vervaardigd worden stralen namelijk professionaliteit en kwaliteit uit. Acrylaat is ons meest luxueuze materiaal en dit zie je er direct aan af! Door de vele mogelijkheden voor wat betreft kleuren en vormen, kunnen we het logo perfect aan laten sluiten op de huisstijl en uitstraling van jouw bedrijf. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Wij horen graag wat jouw wensen zijn. Onze ontwerpers bedenken en maken een logo voor jouw bedrijf, maar als je zelf een voorbeeld hebt geven we graag invulling aan je eigen idee. Horen we snel van je? 

Dikte:                                     8 mm/ 10 mm/ 19 mm
Brandcertificaat:              B1

Offerte aanvragen Voorbeelden Hoe werkt het

Offerte aanvragen

Offerte binnen 1 uur

  Tip: geen bestanden bij de hand? Vermeld je link onderaan

  Acrylaat logo voor een perfecte presentatie

  Branding en awareness creëren bij klanten en potentiële klanten is enorm belangrijk. Met een acrylaat logo kunt u dat bereiken, doordat de logo’s direct opvallen. De harde acryl of plexiglas logo’s, zoals acrylaat ook wel wordt genoemd, zijn haarscherp en kunnen zo groot worden gemaakt als jij wilt. 

  Plaats je het plexiglas logo op een prominente plek, dan is dat garantie voor directe herkenbaarheid. Een acrylaat logo op de muur zorgt bovendien voor een versterking van je huisstijl en daarmee je herkenbaarheid. 

  Een plexiglas logo voor binnen en buiten

  Acrylaat logo’s zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Doordat acrylaat of plexiglas een kunststof is, corrodeert het niet met zuurstof en water. Dit maakt de logo’s enorm duurzaam, doordat je heel lang mee kunt met een eenmalige investering. Daar komt bij dat het materiaal nauwelijks verkleurd door zonlicht. Een plexiglas logo is hierdoor misschien wel het meest geschikte logo om buiten te plaatsen, te meer omdat het materiaal onderhoudsarm is. 

  Naast een bedrijfslogo van acrylaat op de muur, kunnen acrylaat logo’s ook geplaatst worden op een zuil zoals je deze vaak ziet bij de ingang van een bedrijventerrein. Het dient dan als een bedrijfsnaambord van plexiglas die je zo kunt stijlen dat jouw bedrijf eruit springt tussen de andere bedrijven die op het terrein zijn gevestigd.  

  Wat zijn de voordelen van een acrylaat logo? 

  Een acrylaat logo herken je meteen als je het naast andere materialen ziet: het is strak, helder en haarscherp. Maar het materiaal kent nog meer voordelen: 

  • Op maat te maken, van klein tot heel groot
  • Leverbaar in alle RAL-kleuren (meest geschikt voor maximaal 2 kleuren)
  • Duurzaam en weerbestendig
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Kras en stootvast
  • Ook geschikt voor beurzen en evenementen

  Meer mogelijkheden voor creatieve logo’s

  Naast acryl logo’s maakt Logo & Letters ook andere logo’s en letters. Wil je bijvoorbeeld een 3D logo? Kijk dan eens naar onze XPS logo pagina, waarmee we makkelijk diepte aan de uw logo kunnen geven. En als je voor een meer industriële look wilt gaan zijn de geborstelde aluminium logo’s meer geschikt. Naast de logo’s behoren acrylaat letters ook tot de mogelijkheden.

  Bestel je acrylaat logo bij Logo & Letters

  Ben je al enthousiast geworden over een plexiglas logo? Of twijfel je nog omdat je niet weet of het een geschikt logo is voor jouw bedrijf? Naast het produceren van de mooiste en meest creatieve logo’s voorzien we jou als professionele reclamemakers ook van een gepast advies. Neem dus gerust contact met ons op als je nog vragen hebt. Ons doel is om jou en je bedrijf te voorzien van het beste logo, ook als dat van een ander materiaal is dan een acrylaat logo!

  Hoe werkt het

  Het pad naar de realisatie van jouw logo!

  Kies je gewenste product

  Voor het realiseren van jouw logo is het materiaal natuurlijk een belangrijke keuze, wij geven per materiaalsoort voorbeelden, eigenschappen en mogelijkheden. Hierop baseer je de beste match!

  Vraag een offerte aan

  Na de keuze van het materiaal vraag je de offerte aan. Hierbij is het handig om de gewenste breedtemaat van het logo te benoemen. Ons team reageert binnen 1 uur met een passende aanbieding.

  Bestel en bezorg

  Wanneer een akkoord op de offerte wordt gegeven wordt je verzocht om de aflever-/ factuurgegevens te sturen. Na betaling wordt de productie in werking gezet. Na de kwaliteitscontrole is uitgevoerd wordt het pakket ingepakt en verzonden.