Terug naar Letters

Piepschuim letters

Piepschuim letters laten jouw bedrijf er echt uit springen. Laat jouw bedrijfsnaam daarom maken in letters van piepschuim. Ons ontwerpteam kan de letters in elke vorm en maat ontwerpen. Het materiaal is zeer licht maar tegelijkertijd erg sterk en duurzaam. 

Voor het maken van jouw letters maken wij gebruik van een speciaal soort piepschuim, met een hogere dichtheid dan normaal piepschuim. Dit zogenaamde EPS 250 is een compactere vorm van piepschuim met een hogere dichtheid. Dit maakt het ideaal voor grote letters en buitengebruik. 

Offerte aanvragen Voorbeelden Hoe werkt het

Offerte aanvragen

Offerte binnen 1 uur

  Tip: geen bestanden bij de hand? Vermeld je link onderaan

  Piepschuim letters in alle kleuren

  Het grote voordeel van piepschuim is dat het zeer bewerkelijk is. Dat geldt voor de vorm, maar ook zeker voor de kleur. Hierdoor is het materiaal zeer geschikt voor bedrijven, omdat het makkelijk in de kleuren van de huisstijl van jouw bedrijf kan worden gekleurd. De letters worden daardoor direct herkend en vergroten je naamsbekendheid. 

  Om de letters kleur te geven maken we gebruik van het RAL-kleurenpalet. Praktisch betekent dat jouw letters in alle denkbare kleuren kunnen worden gespoten. Het spuiten zorgt bovendien voor een waterdichte laag, waardoor de piepschuim letters prima buiten kunnen worden gebruikt. 

  Grote en kleine letters van piepschuim

  Wie wel eens over een industrie- of bedrijventerrein heen is gelopen zal het ongetwijfeld opgevallen zijn: bedrijven met grote reclame uitingen. Waarschijnlijk zijn de namen van deze bedrijven je ook beter bijgebleven dan bedrijven die dit niet doen. 

  Hoe dit kan? Dit komt doordat grootte imponeert en wanneer iets je imponeert blijft het beter hangen. Denk maar eens aan de grote gele letters van de alom bekende Zweedse meubelgigant. 

  Natuurlijk zijn er ook situaties waarin je juist kleine letters wilt gebruiken. Bijvoorbeeld binnen in je kantoor. Ook dit is mogelijk met piepschuim letters. Door de fijne structuur van de kunststof is het zeer strak af te werken en daardoor ook geschikt om piepschuim letters op maat te leveren.

  De voordelen van piepschuim letters op een rij

  Het moge duidelijk zijn: letters in piepschuim zijn perfect om jouw bedrijf in beeld te brengen bij klanten en potentiële klanten. Twijfel je nog? Hier zijn alle voordelen op een rij: 

  • Maatwerk mogelijk
  • Geschikt voor buiten
  • Grote attentiewaarde
  • Duurzame investering
  • Sterke kwaliteit
  • Leverbaar in praktisch elke kleur
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

  Dezelfde voordelen gaan ook op voor een piepschuim logo. Wil je liever een logo in plaats van letters van piepschuim? Ook dat kan. We maken namelijk ook de mooiste piepschuim logos. 

  Bestel je piepschuim letters bij Logo & Letters

  Als jij je bedrijf in de schijnwerpers wilt zetten met strakke en stijlvol ontworpen piepschuim letters, dan ben je bij Logo&Letters aan het juiste adres. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in het maken van de mooiste reclame. Naast letters van piepschuim kun je bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor forex letters, geborstelde aluminium letters, dibond aluminium letters en XPS letters

  Heb je zelf al een idee, dan kunnen we die voor jou realiseren. Weet je nog niet hoe je letters er uit moeten komen te zien? Geen probleem, wij denken namelijk graag met je mee!

  Kortom, bij ons bent u op de juiste plek voor het ontwerp en de productie van jouw nieuwe piepschuim letters. 

  Hoe werkt het

  Het pad naar de realisatie van jouw logo!

  Kies je gewenste product

  Voor het realiseren van jouw logo is het materiaal natuurlijk een belangrijke keuze, wij geven per materiaalsoort voorbeelden, eigenschappen en mogelijkheden. Hierop baseer je de beste match!

  Vraag een offerte aan

  Na de keuze van het materiaal vraag je de offerte aan. Hierbij is het handig om de gewenste breedtemaat van het logo te benoemen. Ons team reageert binnen 1 uur met een passende aanbieding.

  Bestel en bezorg

  Wanneer een akkoord op de offerte wordt gegeven wordt je verzocht om de aflever-/ factuurgegevens te sturen. Na betaling wordt de productie in werking gezet. Na de kwaliteitscontrole is uitgevoerd wordt het pakket ingepakt en verzonden.