Cosmé Lifestyle: een naam die synoniem staat voor stijl, kwaliteit en creativiteit. Onze projecten voor Cosmé zijn een ware weerspiegeling van deze waarden. We hebben met passie en vakmanschap gewerkt aan de filialen in Groningen, Meppel, Hoogeveen en Emmen. Hieronder delen we een glimp van onze inspanningen:


Lichtbakken:

We hebben opvallende lichtbakken gemonteerd die de aandacht trekken en de identiteit van Cosme benadrukken. Deze verlichte blikvangers verwelkomen klanten en creëren een warme sfeer.


Raamstickers:

De ramen van de filialen zijn voorzien van stijlvolle stickers. Deze grafische elementen tonen de merken die de winkelketen verkoopt en uitnodigen voorbijgangers om binnen te stappen.

Maatwerk in Signs, Logo’s, Letters en Lichtreclame

Bij Logo & Letters staat maatwerk centraal. Voor Cosmé Lifestyle hebben we onze expertise in logo’s benut om zowel de gevelreclame als de raamstickers en lichtbak te realiseren. Naast forex bieden we een breed scala aan materialen en oplossingen voor iedere behoefte. Of het nu gaat om een indrukwekkende bedrijfslogo’s, elegante belettering, of opvallende lichtreclame. Onze toewijding aan detail en kwaliteit verzekert dat elk project niet alleen uniek is, maar ook perfect aansluit bij de specifieke wensen van onze klanten.

Neem Contact Op voor Jouw Unieke Project

Elk merk en elk project is uniek. Daarom bieden we bij Logo & Letters persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat jouw product perfect aansluit bij jouw behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons jou helpen om jouw merk op een opvallende en duurzame manier te presenteren.

Ben je klaar om jouw merk naar een hoger niveau te tillen met een op maat gemaakt logo of signage? Neem vandaag nog contact op met Logo & Letters en ontdek de mogelijkheden!

Deze bedrijven gingen je voor

Word jij de volgende?