Terug naar Logo's

Piepschuim logo

Een piepschuim logo is dé oplossing voor een kale muur die je wilt gebruiken om jouw bedrijf in de spotlights te zetten. Wij kunnen met piepschuim jouw bedrijfslogo in elke maat en vorm maken. Het materiaal is makkelijk te bewerken en bovendien licht, recyclebaar en heel duurzaam.

Dat laatste komt met name omdat wij piepschuim gebruiken met een hogere dichtheid dan normaal piepschuim, waardoor het harder en sterker is. Ideaal dus voor een piepschuim logo die er écht uitspringt! 

 

 

Dikte:                                      Gewenste dikte van 1 tot 25 cm.
Brandcertificaat:                     SE-kwaliteit

Offerte aanvragen Voorbeelden Hoe werkt het

Offerte aanvragen

Offerte binnen 1 uur

  Tip: geen bestanden bij de hand? Vermeld je link onderaan

  Waarom een piepschuim logo jouw bedrijf onderscheidt

  Als bedrijf probeer je je altijd te onderscheiden van je concurrenten door op te vallen. Met een piepschuim logo doe je dit op een manier die blijft hangen. Hoe dit kan? 

  Allereerst kan piepschuim makkelijk in elke vorm worden gemaakt die jij wenst. Door het gebruik van EPS 250 piepschuim, een compactere vorm van het materiaal met een hogere dichtheid, kan het in elke RAL-kleur gespoten worden. Dit geeft een enorme keuzevrijheid en vrijwel geen beperkingen voor wat betreft de kleur. 

  De tweede reden is dat een piepschuim logo zo groot kan worden gemaakt als gewenst. Hoewel groter niet áltijd beter is, geldt dit voor een bedrijfslogo wel. Hoe groter, hoe hoger de attentiewaarde en hoe beter het logo blijft hangen bij jouw klanten. 

  Maak een 3D logo van piepschuim

  Heb je er wel eens over nagedacht wat er voor zorgt dat een piepschuim logo blijft hangen in het hoofd van je klant? Waarschijnlijk niet, omdat dit in je onderbewuste plaatsvindt. Het geheim zit hem 

  Wanneer je hier wel bewust van bent, kun je jouw bedrijfsnaam en logo slim onder de aandacht brengen bij je klanten!

  Een van de redenen waarom een logo of een naam blijft hangen, is wanneer het uniek is. Iets wat een klant niet eerder heeft gezien blijft makkelijker hangen. Met andere woorden: hoe unieker je logo, hoe meer attentiewaarde. 

  Doordat een logo van piepschuim in elke vorm en maat kan worden gemaakt, is het ook mogelijk om een 3D logo van piepschuim te maken. Dit maakt het logo optisch groter en zorgt voor diepte. Twee punten die je logo ‘on top of mind’ bij je klanten maken.

  Een logo van piepschuim: een uitstekende investering

  Wanneer je overweegt om een logo te laten maken voor je bedrijf, is een piepschuim logo een goede optie! Waarom? Piepschuim gaat zeer lang mee, omdat de kunststof niet door vocht en andere weersomstandigheden aan wordt getast. Het materiaal is daarnaast erg licht van gewicht. Besluit je ooit het logo een nieuwe plek te geven, dan kan je het eenvoudig verplaatsen. 

  Ben je benieuwd naar de kosten van een logo van piepschuim? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Omdat we alle logo’s op maat maken, kunnen we geen vaste prijs geven. Wel kunnen we alvast aangeven dat de kosten vergelijkbaar zijn met andere vormen van reclame-uitingen en dat het een goede investering is. Naast een piepschuim logo behoren piepschuim letters ook tot de mogelijkheden.

  Vraag je een offerte aan voor een nauwkeurige inschatting van de kosten, dan voorzien wij je zo snel mogelijk van een prijsopgave op basis van jouw wensen en doelen. 

  Logo en letters: dé piepschuim logo specialist

  Het team van Logo en Letters heeft ruime ervaring in het maken van reclame. Of je nu kiest voor een forex logo, een dibond aluminium logo of letters van geborsteld aluminium. Kies je voor ons, dan weet je zeker dat je nieuwe logo in goede handen is. Van ontwerp tot het uiteindelijke logo uit piepschuim, wij zorgen dat jouw bedrijf in de spotlights komt te staan! Naast een piepschuim logo behoren piepschuim letters ook tot de mogelijkheden. Wij helpen je graag met het maken van jouw ultieme piepschuim logo. 

  Hoe werkt het

  Het pad naar de realisatie van jouw logo!

  Kies je gewenste product

  Voor het realiseren van jouw logo is het materiaal natuurlijk een belangrijke keuze, wij geven per materiaalsoort voorbeelden, eigenschappen en mogelijkheden. Hierop baseer je de beste match!

  Vraag een offerte aan

  Na de keuze van het materiaal vraag je de offerte aan. Hierbij is het handig om de gewenste breedtemaat van het logo te benoemen. Ons team reageert binnen 1 uur met een passende aanbieding.

  Bestel en bezorg

  Wanneer een akkoord op de offerte wordt gegeven wordt je verzocht om de aflever-/ factuurgegevens te sturen. Na betaling wordt de productie in werking gezet. Na de kwaliteitscontrole is uitgevoerd wordt het pakket ingepakt en verzonden.