Terug naar Logo's
piepschuim-logo

Piepschuim logo

Piepschuim is het materiaal wat de meeste diepte kan geven aan jouw logo. Dit geeft de mogelijkheid om jouw logo er echt uit te laten springen. Het materiaal is licht, recyclebaar en van hoge kwaliteit. Het materiaal wat wij gebruiken is niet hetzelfde als verpakkingsmateriaal. Ons materiaal heeft een grotere dichtheid en is perfect voor reclamereclamedoeleinden.

Er wordt namelijk gewerkt met EPS 250, dit is de meest compacte variant van piepschuim. Het materiaal wordt op de juiste RAL-kleur gespoten, dit geeft het logo de gewenste kleur en maakt het tevens weerbestendig. Bij elk logo wordt een montagetekening meegeleverd, dit maakt de montage een simpel karwei.

 

Dikte:                                      Gewenste dikte van 1 tot 25 cm.
Brandcertificaat:                     SE-kwaliteit

Offerte aanvragen Voorbeelden Hoe werkt het

Offerte aanvragen

Offerte binnen 1 uur

  Tip: geen bestanden bij de hand? Vermeld je link onderaan

  Piepschuim 3D logo

  Het materiaal wat jouw logo de meeste diepte kan geven is piepschuim, door het gebruik van dit materiaal geeft het je de mogelijkheid om je logo er echt uit te laten springen. Piepschuim is licht, recyclebaar en van hoge kwaliteit. Het soort piepschuim dat wij gebruiken is niet te vergelijken met het piepschuim wat je in het dagelijks leven tegenkomt als verpakkingsmateriaal. Het piepschuim wat door ons wordt gebruikt heeft een grotere dichtheid en is perfect geschikt voor reclamedoeleinden. 

  Er wordt namelijk gewerkt met EPS 250, dit is de meest compacte variant van piepschuim. Het piepschuim logo wordt op de juist RAL- kleur gespoten, dit geeft het logo de gewenste kleur en maakt het tevens weerbestendig. Hierdoor is het piepschuim logo geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Bij elk logo wordt een montagetekening meegeleverd, dit maakt het monteren van een piepschuim logo op de wand een simpel karwei.

  Hoe werkt het

  Het pad naar de realisatie van jouw logo!

  Kies je gewenste product

  Voor het realiseren van jouw logo is het materiaal natuurlijk een belangrijke keuze, wij geven per materiaalsoort voorbeelden, eigenschappen en mogelijkheden. Hierop baseer je de beste match!

  Vraag een offerte aan

  Na de keuze van het materiaal vraag je de offerte aan. Hierbij is het handig om de gewenste breedtemaat van het logo te benoemen. Ons team reageert binnen 1 uur met een passende aanbieding.

  Bestel en bezorg

  Wanneer een akkoord op de offerte wordt gegeven wordt je verzocht om de aflever-/ factuurgegevens te sturen. Na betaling wordt de productie in werking gezet. Na de kwaliteitscontrole is uitgevoerd wordt het pakket ingepakt en verzonden.