Terug naar Logo's

Geborsteld Aluminium logo

Geborsteld Aluminium Logo

Een strakke, professionele vertegenwoordiging van jouw bedrijf, dat is wat een geborsteld aluminium logo uitstraalt. Leverbaar in goud, zilver, brons, zwart en rosé.

Geborsteld aluminium is een stijlvolle oplossing voor de realisatie van jouw logo. Het materiaal is weersbestendig en dus voor zowel binnen als buiten geschikt. Het logo kan gemonteerd worden met afstandhouders of montagekit. Bij elk logo wordt een montagetekening meegeleverd.

Dikte:                                     3 mm
Brandcertificaat:                 B2

 

Offerte aanvragen Voorbeelden Hoe werkt het

Offerte aanvragen

Offerte binnen 1 uur

  Tip: geen bestanden bij de hand? Vermeld je link onderaan

  Geborsteld Aluminum 3D logo

  Een 3D geborsteld aluminium logo professionaliseert uw bedrijf. Dit materiaal heeft vele voordelen, het straalt klasse, duurzaamheid en professionaliteit uit. Het product is perfect voor zowel binnen als buiten.  

  Logo’s van geborsteld aluminium zijn leverbaar in verschillende kleuren: goud, zilver, brons, zwart en rosé. Geborsteld aluminium is een stijlvolle oplossing voor jouw logo. Het plaatmateriaal dat gebruikt wordt is weersbestendig en daarmee zeer geschikt voor binnen en buiten gebruik.
  Het logo is prachtig op een gevel of op de muur. De geborstelde aluminium logo’s kunnen worden gemonteerd door middel van afstandhouders of door het gebruik van en montagekit. Bij ieder geborsteld aluminium logo wordt een montagetekening meegeleverd waardoor het monteren van het logo kinderspel wordt. Naast geborsteld aluminium logo’s behoren geborsteld aluminium letters ook tot de mogelijkheden.

  Hoe werkt het

  Het pad naar de realisatie van jouw logo!

  Kies je gewenste product

  Voor het realiseren van jouw logo is het materiaal natuurlijk een belangrijke keuze, wij geven per materiaalsoort voorbeelden, eigenschappen en mogelijkheden. Hierop baseer je de beste match!

  Vraag een offerte aan

  Na de keuze van het materiaal vraag je de offerte aan. Hierbij is het handig om de gewenste breedtemaat van het logo te benoemen. Ons team reageert binnen 1 uur met een passende aanbieding.

  Bestel en bezorg

  Wanneer een akkoord op de offerte wordt gegeven wordt je verzocht om de aflever-/ factuurgegevens te sturen. Na betaling wordt de productie in werking gezet. Na de kwaliteitscontrole is uitgevoerd wordt het pakket ingepakt en verzonden.