Terug naar Logo's

Geborsteld Aluminium logo

Een geborsteld aluminium logo biedt een strakke en professionele uitstraling voor jouw bedrijf, beschikbaar in diverse afwerkingen zoals goud, zilver, brons, zwart en rosé. Dit materiaal combineert stijl met duurzaamheid en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Elk logo wordt geleverd met een montagetekening, waardoor installatie eenvoudig is, of het nu met afstandhouders of montagekit is. 

Dikte:                                     3 mm
Brandcertificaat:                 B2

 

Offerte aanvragen Voorbeelden Hoe werkt het

Offerte aanvragen

Offerte binnen 1 uur

  Tip: geen bestanden bij de hand? Vermeld je link onderaan

  Waarom Kiezen voor Geborsteld Aluminium Logo 

  Geborsteld aluminium is de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een logo met een luxe uitstraling. Het materiaal is niet alleen weersbestendig, maar ook veelzijdig in gebruik, waardoor het perfect is voor elke locatie. De mogelijkheid om het logo in verschillende kleuren te leveren, zorgt ervoor dat het naadloos aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit. 

  Voordelen van een Geborsteld Aluminium Logo 

  • Stijlvolle Uitstraling: Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen voor een luxe look. 
  • Weersbestendig: Ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. 
  • Duurzaam: Gebouwd om lang mee te gaan, met minimale onderhoudsvereisten. 
  • Veelzijdig: Geschikt voor montage op diverse ondergronden met afstandhouders of montagekit. 
  • Brandveiligheid: Voorzien van een B2-brandcertificaat voor extra veiligheid. 

  Montage van Jouw Logo 

  De montage van je geborsteld aluminium logo is eenvoudig dankzij de meegeleverde montagetekening. Voor een meer opvallende presentatie kun je kiezen voor montage met afstandhouders, wat een zwevend effect creëert. Voor een directe bevestiging aan de muur biedt montagekit of dubbelzijdig montagetape een snelle en efficiënte oplossing. Bekijk onze montagevideo’s voor een eenvoudige doe-het-zelf installatie.

  Meer dan Alleen Geborsteld Aluminium Logo’s 

  Naast geborsteld aluminium logo’s biedt Logo & Letters een diversiteit aan materialen en stijlen om jouw merkidentiteit te versterken. Verken de mogelijkheden met Forex voor een lichtgewicht en veelzijdige uitstraling, piepschuim voor een opvallend en kosteneffectief ontwerp, XPS voor een duurzame en diepe 3D-effect, of acrylaat voor een glanzende en moderne finish. Daarnaast zijn er ook geborstelde aluminium letters beschikbaar.

  Bestel Je Logo bij Logo & Letters 

  Verhoog de professionele uitstraling van jouw bedrijf met een op maat gemaakt geborsteld aluminium logo. Neem contact op met Logo & Letters voor een persoonlijk advies en ontdek hoe wij jouw visie tot leven kunnen brengen. Bestel vandaag nog en zet de eerste stap naar een onvergetelijke merkbeleving. 

  Hoe werkt het

  Het pad naar de realisatie van jouw logo!

  Kies je gewenste product

  Voor het realiseren van jouw logo is het materiaal natuurlijk een belangrijke keuze, wij geven per materiaalsoort voorbeelden, eigenschappen en mogelijkheden. Hierop baseer je de beste match!

  Vraag een offerte aan

  Na de keuze van het materiaal vraag je de offerte aan. Hierbij is het handig om de gewenste breedtemaat van het logo te benoemen. Ons team reageert binnen 1 uur met een passende aanbieding.

  Bestel en bezorg

  Wanneer een akkoord op de offerte wordt gegeven wordt je verzocht om de aflever-/ factuurgegevens te sturen. Na betaling wordt de productie in werking gezet. Na de kwaliteitscontrole is uitgevoerd wordt het pakket ingepakt en verzonden.