Terug naar

Lichtreclame

Lichtreclame zorgt ervoor dat jouw bedrijf altijd zichtbaar is. Door gebruik te maken van sterke LED verlichting en opvallende kleuren, trekken de lichtletters de aandacht van je klanten en potentiële klanten meteen. 

Lichtreclame is ideaal als gevelreclame, omdat het duidelijk maakt waar jouw bedrijf gevestigd is en omdat het een professionele uitstraling geeft. Wij bieden verlichte reclame letters tegen zeer scherpe prijzen en denken bovendien graag met je mee over het design en de vormgeving. Ook zorgen we ervoor dat alles vakkundig wordt gemonteerd door ons montageteam.

Vraag je offerte meteen aan en je ontvangt razendsnel een scherpe offerte voor jouw lichtreclame. 

Offerte aanvragen Voorbeelden Hoe werkt het

Offerte aanvragen

Offerte binnen 24 uur

  Tip: geen bestanden bij de hand? Vermeld je link onderaan

  Wat is lichtreclame? 

  Lichtreclame is in veel verschillende vormen te vinden. Technisch gezien vallen alle reclame-uitingen waarbij gebruik wordt gemaakt van verlichte letters, doosletters of lichtbakken onder deze vorm van reclame. Bij elke vorm wordt licht gebruikt om de aandacht van de klant te trekken. Naast gevels worden ook reclamezuilen en borden wel voorzien van verlichte reclame.

  Logo en Letters is gespecialiseerd in het maken van (grote) verlichte reclameletters, maar in overleg met jou kunnen we ook verlichte bakken en logo’s maken. Door onze ruime ervaring met het maken van de meest uiteeenlopende reclamesoorten, zijn wij in staat om bijna elk idee in de praktijk te brengen. Ook wanneer je zelf geen idee hebt, gaan wij graag voor jou aan de slag om tot een passend ontwerp te komen.

  Lichtletters als gevelreclame

  Gevelreclame is onmisbaar voor een bedrijf als het gaat om fysieke reclame-uitingen. Grote gevelreclame in de kleuren van je bedrijf zorgen er namelijk voor dat je voor de klant direct herkenbaar bent. 

  Om de reclame op je gevel nog meer op te laten vallen zijn lichtletters een uitstekende oplossing, omdat het bereik door de verlichting veel groter wordt en doordat je bedrijfsnaam nog beter leesbaar is. 

  Het beletteren van de gevel van je bedrijf met lichtreclame is daardoor een enorm waardevolle toevoeging op je marketing mix en een sterke bijdrager aan de naamsbekendheid van je bedrijf!

  Lichtreclame letters voor een scherpe prijs en hoge kwaliteit

  Logo & Letters staat voor hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Hoe we dat doen? Door duidelijk prijsafspraken te maken met leveranciers en zo weinig mogelijk met tussenpersonen en partijen te werken die allemaal een marge rekenen. Door directe contacten en afspraken met leveranciers en producenten houden we de prijzen laag terwijl de kwaliteit hoog blijft. 

  Ook voor wat betreft de montage hanteren we dit principe: door de reclame zelf te plaatsen besparen we op kosten voor uitbesteding. Win-win dus!

  Benieuwd of wij deze uitspraken waar kunnen maken? Vraag gerust en vrijblijvend een offerte op en laat je verrassen. 

  Doosletters om de aandacht van je klanten te trekken

  Een speciale vorm van verlichte reclameletters zijn doosletters. Doosletters zijn letters die allemaal afzonderlijk verlicht worden. Eigenlijk kun je ze zien als afzonderlijke reclame-objecten die, als je ze naast elkaar plaatst, jouw bedrijf vertegenwoordigen. 

  Front- en back-lit letters

  De doosletters kunnen op drie manieren verlicht worden, namelijk front-lit, back-lit en beide tegelijk. Bij front-lit schijnt het licht naar voren door de transparante wand van de letters, terwijl het licht bij back-lit achteruit schijnt waardoor een 3D effect ontstaat. 

  Professionele lichtreclame op maat 

  Als ervaren reclamemakers weten wij dat reclame voor jouw bedrijf alleen werkt als het ook écht aansluit op jouw merk en bedrijf. Daarom is het belangrijk dat de logo’s en letters, dus ook verlichte gevelletters, perfect op maat worden geleverd. Alleen zo kan jij jouw merknaam of bedrijfsnaam op de klant over laten komen zoals jij het wilt. 

  Lichtreclame op maat betekent bij Logo & Letters dat we het letterlijk en figuurlijk op maat leveren. In de figuurlijke zin houden we zoveel mogelijk rekening met jouw input: heb je zelf ideeën met betrekking tot vormgeving, dan nemen we dat mee in het ontwerp. In de letterlijke zin betekent het dat jouw letters van klein tot (heel) groot kunnen worden gemaakt. 

  Andere logo’s en letters

  Naast lichtreclame maken we ook andere reclame in de vorm van logo’s en letters, die op plekken kunnen worden gemonteerd waar verlichte letters niet wenselijk zijn. Denk daarbij aan plekken in je bedrijfspand of kantoor.

  Kijk bijvoorbeeld eens bij onze luxe acrylaat of forex letters die als binnenreclame kunnen worden toegepast. Of bekijk onze piepschuim en XPS logo’s als je meer van 3D houdt. 

  Ben je geïnteresseerd in een of meerdere producten, dan kun je dit middels één offerte aanvragen. We maken het jou namelijk graag makkelijk en overzichtelijk. 

  Lichtreclame bestellen bij Logo en Letters

  Zie jij de verlichte letters al stralen op de gevel van je bedrijf? Wij dragen graag bij aan het succes van jouw bedrijf door de meest prachtige reclame te ontwerpen en te leveren. Heb je nog vragen, stel ze dan gerust. Wij staan telefonisch voor je klaar, maar je mag ook mailen. 

  Natuurlijk kan je ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen, waarna we de details met jou afstemmen met betrekking tot jouw lichtreclame.

  Hoe werkt het

  Het pad naar de realisatie van jouw logo!

  Kies je gewenste product

  Voor het realiseren van jouw logo is het materiaal natuurlijk een belangrijke keuze, wij geven per materiaalsoort voorbeelden, eigenschappen en mogelijkheden. Hierop baseer je de beste match!

  Vraag een offerte aan

  Na de keuze van het materiaal vraag je de offerte aan. Hierbij is het handig om de gewenste breedtemaat van het logo te benoemen. Ons team reageert binnen 1 uur met een passende aanbieding.

  Bestel en bezorg

  Wanneer een akkoord op de offerte wordt gegeven wordt je verzocht om de aflever-/ factuurgegevens te sturen. Na betaling wordt de productie in werking gezet. Na de kwaliteitscontrole is uitgevoerd wordt het pakket ingepakt en verzonden.

  Andere producten