Terug naar Letters

Acrylaat letters 

Acrylaat letters zijn strak gefreesde letters die jouw bedrijf perfect in de spotlights zetten. Doordat de letter van acrylaat in alle mogelijke kleuren te maken zijn, kun je ze perfect aan laten sluiten bij de huisstijl van je bedrijf. Groot of klein, alles is mogelijk.

Voor het maken van jouw perfecte letters horen we graag jouw input. Ze moeten immers jouw bedrijf vertegenwoordigen. Heb je zelf geen idee hoe je de acrylaat letters vorm wilt geven? Ook dat is geen probleem, onze ontwerpers staan dan voor je klaar!

Offerte aanvragen Voorbeelden Hoe werkt het

Offerte aanvragen

Offerte binnen 1 uur

  Tip: geen bestanden bij de hand? Vermeld je link onderaan

  De mogelijkheden van acrylaat letters

  De mogelijkheden van acrylaat letters zijn eigenlijk onbegrensd. Groot, klein, fel gekleurd of neutraal, het kan allemaal. Het materiaal is erg bewerkelijk, wat het uitstekend geschikt maakt voor reclameletters. Acryl letters hebben een zeer hoge attentiewaarde voor klanten, door de strakke lijnen waar de letters in gesneden zijn. 

  De gefreesde acrylaat letters kunnen op elke gewenste plek en voor elk doel binnen het bedrijf geplaatst worden. Hier zijn een aantal voorbeelden: 

  • De bedrijfsnaam boven de receptie
  • De naam van je bedrijf op de gevel
  • Bewegwijzering binnen het kantoor
  • Stage letters voor een evenement of conventie

  Goed om te weten: letters van acrylaat kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

  Wat is acrylaat?

  Acrylaat is een transparante kunststof die ook bekend staat onder de naam plexiglas. De scheikundige naam van het materiaal is polymethylmethacrylaat. Naast plexiglas is acrylaat ook wel bekend onder de naam acrylox, maar deze naam komt minder vaak voor. Met al deze termen wordt dus hetzelfde bedoeld. Wel wordt regelmatig gesproken over acrylaat freesletters, maar ook hiermee wordt hetzelfde bedoeld. 

  Acrylaat letters zijn dus letters gemaakt van acrylaat. Zelf spreken we niet van plexiglas letters, omdat met plexiglas vaak een doorzichtige plaat wordt bedoeld. Wij leveren de letters echter in elke RAL kleur die jij wenst, waardoor het niet meer doorzichtig is.

  Acryl letters in het kort: onderscheiden zich verder door de volgende kenmerken: 

  • Meest luxe uitstraling
  • Leverbaar in alle RAL kleuren
  • Verkrijgbaar in 8 mm, 10 mm en 19 mm
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Geleverd met mal en afstandshoudshouders
  • Praktisch onbreekbaar
  • UV bestendig
  • Licht van gewicht

  Verschillende diktes en groottes acrylaat letters

  Eén kenmerk van acrylaat letters is dat ze extreem sterk zijn. Hoewel het qua uiterlijk lijkt op glas, is acrylaat veel sterker en flexibeler. De sterkte van het materiaal maakt dat het ook gebruikt kan worden in extreme omstandigheden, zoals bijvoorbeeld ‘s winters buiten. 

  Afhankelijk van het doel en de plek waar je de letters wilt plaatsen, kunnen de letters in verschillende diktes worden geleverd. Voor het gebruik van de letters binnen, waar ze geen last hebben van extreme weersomstandigheden, kunnen lichtere en minder dikke letters gebruikt worden van 8 of 10 mm. Voor letters op de gevel kunnen weer beter dikke 19 mm dikke letters gebruikt worden.

  Rekening houdend met het doel van de letters stellen wij een offerte op, zodat je niet onnodig veel betaalt voor de reclame. 

  Alternatieven voor acryl letters

  Naast letters van acrylaat biedt Logo en Letters jou ook andere mogelijkheden. Smaak is namelijk erg persoonlijk en elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Piepschuim letters en XPS letters geven bijvoorbeeld een prachtig 3D effect, terwijl geborstelde aluminium letters een meer strakke minimalistische look geven. Naast de bovenstaande mogelijkheden behoren acrylaat logo’s ook tot de mogelijkheden.

  Weet jij (nog) niet wat het beste past bij jouw bedrijf of evenement? Neem dan gerust contact met ons op. Onze professionele ontwerpers denken graag met je mee. 

  Bestel je acrylaat letters bij Logo & Letters 

  Logo & Letters heeft jarenlange ervaring met het maken van de mooiste reclame uitingen. Naast de productie van de letters, denken wij ook graag met je mee om jouw idee werkelijkheid te maken. We staan hierbij open voor suggesties, maar kunnen ook volledig zelfstandig een concept en ontwerp voor je uitwerken. 

  Na goedkeuring van het ontwerp door jou kunnen we de letters razendsnel maken. Trek jij de aandacht van je klanten snel met acrylaat letters? 

  Hoe werkt het

  Het pad naar de realisatie van jouw logo!

  Kies je gewenste product

  Voor het realiseren van jouw logo is het materiaal natuurlijk een belangrijke keuze, wij geven per materiaalsoort voorbeelden, eigenschappen en mogelijkheden. Hierop baseer je de beste match!

  Vraag een offerte aan

  Na de keuze van het materiaal vraag je de offerte aan. Hierbij is het handig om de gewenste breedtemaat van het logo te benoemen. Ons team reageert binnen 1 uur met een passende aanbieding.

  Bestel en bezorg

  Wanneer een akkoord op de offerte wordt gegeven wordt je verzocht om de aflever-/ factuurgegevens te sturen. Na betaling wordt de productie in werking gezet. Na de kwaliteitscontrole is uitgevoerd wordt het pakket ingepakt en verzonden.