Terug naar Letters
Freesletters

Freesletters

Met freesletters van jouw bedrijf aan de muur kom je professioneel en sterk over. De strakke letters kunnen perfect afgestemd worden op jouw huisstijl. Kies zelf een design, of laat het ontwerp volledig over aan onze collega’s.

Gefreesde letters kunnen in elke maat en vorm worden gemaakt. Bovendien heb je ruime keuze uit verschillende materialen. Wil jij je bedrijf dus laten zien aan klanten en potentiële klanten, dan zit je met deze letters zeker goed.

Neem contact met ons op, of vraag meteen een offerte aan om je freesletters te bestellen. Binnen no-time kunnen we een design maken en je bedrijfsnaam aan de muur leveren.

Offerte aanvragen Hoe werkt het

Offerte aanvragen

Offerte binnen 1 uur

  Tip: geen bestanden bij de hand? Vermeld je link onderaan

  Freesletters voor jouw bedrijf

  Freesletters zijn een perfecte oplossing om de naam van jouw bedrijf voor zeer lange tijd zichtbaar te maken voor klanten. Freesletters zijn letters die uit een bepaald materiaal gefreesd zijn met specialistische apparatuur, waardoor zeer scherpe contouren ontstaan. Het resultaat is loepzuivere letters die je kunt gebruiken als reclame. 

  Logo en Letters maakt met gefreesde letters de mooiste reclame uiting voor jouw bedrijf. Weet je al hoe je het wilt hebben? Dan zorgen wij dat het er precies uit komt te zien, zoals jij het je had voorgesteld. Maar ook het ontwerp kunnen we voor jou regelen, wanneer je zelf nog geen idee hebt. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

  Freesletters in verschillende materialen

  Freesletters is eigenlijk een verzamelnaam voor letters die uit een bepaald materiaal zijn gefreesd. Frezen is een manier van verspaning, waarbij overbodig materiaal als het ware om de letters wordt weggesneden. Het grote voordeel van frezen is dat het een zeer scherp en fijn resultaat geeft. 

  Bij Logo & Letters heb je keuze uit verschillende materialen voor de letters, zoals forex letters, geborsteld aluminium letters en dibond aluminium letters. Wil je liever letters waarbij het 3D contrast groter is? Dan zijn piepschuimletters en XPS letters meer geschikt.  

  Doordat de verschillende materialen waar de freesletters van gemaakt kunnen worden allemaal weerbestendig zijn, kunnen de letters ook buiten worden geplaatst. Dat maakt ze ideaal als gevelletters. 

  Design je eigen freesletters 

  Bij Logo & Letters staat jouw wens voorop. Wij betrekken klanten dan ook graag bij het ontwerpproces. Het is tenslotte jouw bedrijf die meer naamsbekendheid moet krijgen. 

  Die krijg je met gefreesde letters doordat: 

  • Ze een hoge attentiewaarde hebben
  • In elke kleur en in elke maat te maken zijn
  • Ze zeer lang meegaan
  • Ze niet ‘weggeklikt’ kunnen worden
  • Ze op elke wensbare en prominente plek te plaatsen zijn

  Om jou te betrekken in het ontwerpproces tonen we je graag tussentijdse ontwerpen, voordat we aan de slag gaan met het maken van het product. Heb je zelf een voorbeeld gezien van iets wat je mooi vindt, dan mag je deze ook bij ons aanleveren. Aan de hand van het voorbeeld, maken wij dan een ontwerp wat precies aansluit bij jouw wensen. Zo weet je precies wat het eindresultaat gaat worden. 

  Brandbuilding met freesletters 

  Brandbuilding is enorm belangrijk voor bedrijven. Een goede brandbuilding strategie zorgt ervoor dat je bedrijfsnaam blijft hangen bij je klanten. 

  Door letters te bestellen in de kleuren en huisstijl van jouw bedrijf, bouw je de bekendheid van je merk uit. Elke keer wanneer een klant de naam van jouw bedrijf ziet, is jouw merk weer iets sterker geworden. 

  Het design en de kleuren van de letters zijn cruciaal. Mooie opvallende letters springen er namelijk écht uit en zorgen voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Wacht dus niet langer en bestel jouw freesletters vandaag nog. 

  Laat je freesletters door Logo & Letters maken 

  Als jij je bedrijf de professionele uitstraling wilt geven die het verdient, dan zit je bij Logo & Letters op de juiste plek. We zijn een relatief jong bedrijf, maar onze professionals werken al jaren in de reclame branche. Van advies en ontwerp tot het maken van het eindproduct, wij denken graag met je mee. 

  Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer je nog vragen hebt. Ben je er al uit? Dan gaan wij het liefst zo snel mogelijk aan de slag met jouw freesletters. 

  Hoe werkt het

  Het pad naar de realisatie van jouw logo!

  Kies je gewenste product

  Voor het realiseren van jouw logo is het materiaal natuurlijk een belangrijke keuze, wij geven per materiaalsoort voorbeelden, eigenschappen en mogelijkheden. Hierop baseer je de beste match!

  Vraag een offerte aan

  Na de keuze van het materiaal vraag je de offerte aan. Hierbij is het handig om de gewenste breedtemaat van het logo te benoemen. Ons team reageert binnen 1 uur met een passende aanbieding.

  Bestel en bezorg

  Wanneer een akkoord op de offerte wordt gegeven wordt je verzocht om de aflever-/ factuurgegevens te sturen. Na betaling wordt de productie in werking gezet. Na de kwaliteitscontrole is uitgevoerd wordt het pakket ingepakt en verzonden.