Terug naar Logo's
lexar 3d logo

XPS logo

Een XPS logo biedt een unieke manier om jouw bedrijf te onderscheiden met een opvallende diepte en een gladde afwerking. Dit lichte, maar kwalitatief hoogwaardige materiaal is ideaal voor reclamedoeleinden dankzij de hoge dichtheid en weinig structuur, wat resulteert in een gladder oppervlak dan bij andere materialen. Elk logo wordt op de gewenste RAL-kleur gespoten, waardoor het niet alleen de perfecte uitstraling krijgt, maar ook weersbestendig wordt. Vanwege meegeleverde montagetekening kan het logo eenvoudig geplaats worden. 

Dikte:                                     5 cm
Brandcertificaat:                   Nee

 

Offerte aanvragen Voorbeelden Hoe werkt het

Offerte aanvragen

Offerte binnen 1 uur

  Tip: geen bestanden bij de hand? Vermeld je link onderaan

  Waarom Kiezen voor XPS Logo 

  XPS logo’s zijn de perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een logo met maximale diepte en een gladde afwerking. De unieke eigenschappen van XPS materiaal, zoals de lichte structuur en hoge dichtheid, maken het mogelijk om een logo te creëren dat echt in het oog springt. De mogelijkheid om het logo in elke RAL-kleur te spuiten, zorgt ervoor dat het perfect aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit. 

  Voordelen van een XPS Logo 

  • Opvallende Diepte: Creëer een 3D-effect dat jouw logo laat opvallen. 
  • Gladde Afwerking: Minder structuur voor een strakkere look. 
  • Lichtgewicht: Eenvoudig te hanteren en te monteren. 
  • Weersbestendig: Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. 
  • Aanpasbaar: Beschikbaar in elke RAL-kleur voor perfecte afstemming met jouw merk. 

  Montage van Jouw Logo 

  De montage is eenvoudig met de bijgeleverde montagetekening. Dit maakt het installeren van het logo een eenvoudige taak, ongeacht of je kiest voor directe bevestiging aan de muur of het creëren van een zwevend 3D effect met afstandhouders. Bekijk onze montagevideo’s voor een eenvoudige doe-het-zelf installatie.

  Meer dan Alleen XPS Logo’s 

  Bij Logo & Letters bieden we naast XPS logo’s ook een breed scala aan andere materialen en stijlen om jouw merkidentiteit te versterken. Ontdek de mogelijkheden met Forex, piepschuim, acrylaat, en geborsteld aluminium logo’s en letters voor een complete en coherente merkuitstraling. 

  Bestel Je Logo bij Logo & Letters 

  Verhoog de impact van jouw merk met een op maat gemaakt XPS logo. Neem contact op met Logo & Letters voor persoonlijk advies en ontdek hoe wij jouw visie tot leven kunnen brengen. Bestel vandaag nog jouw XPS logo en maak een blijvende indruk met jouw merk. 

  Hoe werkt het

  Het pad naar de realisatie van jouw logo!

  Kies je gewenste product

  Voor het realiseren van jouw logo is het materiaal natuurlijk een belangrijke keuze, wij geven per materiaalsoort voorbeelden, eigenschappen en mogelijkheden. Hierop baseer je de beste match!

  Vraag een offerte aan

  Na de keuze van het materiaal vraag je de offerte aan. Hierbij is het handig om de gewenste breedtemaat van het logo te benoemen. Ons team reageert binnen 1 uur met een passende aanbieding.

  Bestel en bezorg

  Wanneer een akkoord op de offerte wordt gegeven wordt je verzocht om de aflever-/ factuurgegevens te sturen. Na betaling wordt de productie in werking gezet. Na de kwaliteitscontrole is uitgevoerd wordt het pakket ingepakt en verzonden.