Een van onze recente projecten was het ontwerpen en vervaardigen van piepschuim letters voor Microsoft. Tijdens een speciaal evenement werden deze letters gebruikt als decoratie. Ze trokken de aandacht en voegden een dynamisch element toe aan de omgeving. De lichtgewicht eigenschap van piepschuim (EPS) maakte het eenvoudig om ze te bevestigen en te verplaatsen.

De 3D-letters met het Microsoft-logo waren een ware blikvanger. Ze sierden de ruimte en gaven een professionele uitstraling aan het evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een beursstand of een conferentie, onze piepschuim letters voegen een creatieve flair toe aan elke setting.

Piepschuim Letters: Lichtgewicht en Veelzijdig

De keuze voor piepschuim (EPS) voor de Microsoft letters was strategisch, dankzij de unieke eigenschappen van het materiaal:

  • Lichtgewicht: Gemakkelijk te bevestigen en te verplaatsen, ideaal voor evenementen.
  • Maatwerk: Volledig aanpasbaar in grootte, lettertype en kleur om perfect aan te sluiten bij de huisstijl van Microsoft.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor zowel zakelijke evenementen als kantoorruimtes, biedt piepschuim een flexibele oplossing voor branding.

Maatwerk in Signs, Logo’s, Letters en Lichtreclame

Bij Logo & Letters staat maatwerk centraal. Onze expertise in het creëren van unieke signing, letters en lichtreclame zorgt ervoor dat elk project, zoals dat voor Microsoft, perfect aansluit bij de specifieke wensen van onze klanten. Of het nu gaat om een indrukwekkend bedrijfslogo, verfijnde belettering of dynamische lichtreclame, ons doel is om jouw merk te laten stralen.

Neem Contact Op voor Jouw Unieke Project

Elk merk en elk project is uniek. Daarom bieden we bij Logo & Letters persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat jouw product perfect aansluit bij jouw behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons jou helpen om jouw merk op een opvallende en duurzame manier te presenteren.

Deze bedrijven gingen je voor

Word jij de volgende?