Onze visie

Logo en Letters is opgericht om het realiseren van jouw logo overzichtelijk te maken, doordat alles onder een dak geregeld wordt kunnen wij snel schakelen. Door het grote aantal logo’s wat wij produceren op een dag kunnen wij voor elk materiaal een voordelige prijs aanbieden. Zo hoef je niet langer bij verschillende reclamebureaus een aanvraag te doen, dit mag natuurlijk altijd!

Wij gaan samen met jou opzoek naar de beste oplossing, tijdens het offreren van het logo adviseren wij de beste materiaalmatch. 


Geen onnodige montagekosten

Door de meegeleverde montagetekening of mal is de montage een fluitje van een cent. Hierdoor bespaar je op de onnodige montagekosten. Voor bepaalde logo’s is een gespecialiseerde monteur wel zo fijn, denk bijvoorbeeld aan een gevel of op een ingewikkelde achtergrond. Ons montageteam gaat geen klus uit de weg, wij geven een advies wanneer dit de beste oplossing is.


Montagevideo’s

Montage is voor de meeste logo’s met onze montagevideo’s zelf te realiseren. Wanneer je jouw logo extra van de muur af wil laten komen en een zwevend effect wilt geven raden wij aan om met afstandhouders te werken. Deze manier van montage is echter in veel gevallen niet nodig omdat het materiaal waaruit de logo’s gemaakt wordt genoeg diepte heeft. Wanneer dit het geval is raden wij aan het logo op de muur te plakken d.m.v. montagekit of dubbelzijdig montagetape. Onderstaand onze uitgebreide video’s voor de montage van het logo.

Montagevideo rechtstreeks op de muur
Montagevideo d.m.v. afstandhouders

Offerteformulier