Terug naar Letters
XPS-Logo-lalaland

XPS Letters

XPS is een materiaal dat net als piepschuim veel diepte kan geven aan jouw belettering, hierdoor kun jij jouw letters extra laten opvallen. XPS is een licht materiaal maar van hoge kwaliteit. Doormiddel van de hoge dichtheid van het materiaal is het perfect geschikt voor reclamedoeleinden.

Het gene dat XPS echt uniek maakt is dat het materiaal weinig structuur heeft waardoor de afwerking vele malen gladder is dan bij gebruik van andere materialen.
De letters worden op RAL-kleur gespoten, hierdoor geven wij de letters de gewenste kleur en maakt het tevens weersbestendig. Bij elk belettering wordt een montage tekening meegeleverd, dit maakt de montage een simpel karwei.

Offerte aanvragen Voorbeelden Hoe werkt het

Offerte aanvragen

Offerte binnen 1 uur

  Tip: geen bestanden bij de hand? Vermeld je link onderaan

  XPS 3D belettering

  XPS is een materiaal dat net als piepschuim de meeste diepte kan geven aan jouw belettering, hierdoor kun de letters extra laten opvallen. XPS is een licht materiaal maar van hoge kwaliteit. Door middel van de hoge dichtheid van het materiaal is het perfect geschikt voor reclamedoeleinden.
  Het gene dat XPS echt uniek maakt is dat het materiaal weinig structuur heeft waardoor de afwerking vele malen gladder is dan bij gebruik van andere materialen.
  De XPS letters wordt op RAL-kleur gespoten, hierdoor geven wij de letters de gewenste kleur en maakt het tevens weersbestendig. Bij alle XPS letters wordt een montagetekening meegeleverd, dit maakt de montage een simpel karwei. Naast XPS letters boren XPS logo’s ook tot de mogelijkheden.

  Hoe werkt het

  Het pad naar de realisatie van jouw logo!

  Kies je gewenste product

  Voor het realiseren van jouw logo is het materiaal natuurlijk een belangrijke keuze, wij geven per materiaalsoort voorbeelden, eigenschappen en mogelijkheden. Hierop baseer je de beste match!

  Vraag een offerte aan

  Na de keuze van het materiaal vraag je de offerte aan. Hierbij is het handig om de gewenste breedtemaat van het logo te benoemen. Ons team reageert binnen 1 uur met een passende aanbieding.

  Bestel en bezorg

  Wanneer een akkoord op de offerte wordt gegeven wordt je verzocht om de aflever-/ factuurgegevens te sturen. Na betaling wordt de productie in werking gezet. Na de kwaliteitscontrole is uitgevoerd wordt het pakket ingepakt en verzonden.