Voor APEX Tools hebben wij een totaalplan mogen realiseren. APEX is een organisatie wat actief is in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren van industrie en handel. Wat begon met een aanvraag voor een logo aan de muur, resulteerde in een totaal signing met meerdere soorten reclame, van gevelreclame en reclamezuilen tot aan vlaggenmasten. Op een maandag was er een akkoord voor de offerte en de vrijdag erop werd alles in een dag gemonteerd. 

 

Gevelreclame 

Voor APEX heeft Logo en Letters de buitenwanden mogen voorzien van gevelreclames, op drie verschillende ondergronden. De gevelreclames zijn geschikt op elk materiaal ondergrond en de logo’s zijn gemonteerd op beton, … en …. Gevelreclame kan van alles inhouden, in dit geval zijn het 3 logo’s van APEX. De logo’s bestaan uit Dibond Aluminium letters die gemonteerd zijn aan de hand van afstand houders, waardoor het een zwevend 3D effect heeft gekregen en het logo er nu echt uitspringt.

Bewegwijzering 

Naast het realiseren van gevelreclame, valt het realiseren reclamezuilen ook binnen de mogelijkheden. Voor het pand van APEX zijn er 4 reclamezuilen geplaatst, de ideale bewegwijzering! Bewegwijzering is zeer nuttig voor bezoekers, die nu zonder moeite de juiste locatie kunnen bereiken. De reclamezuilen zijn gemaakt van aluminium platen waar het logo van APEX en de passende bewegwijzering op is gemonteerd. 

Vlaggenmasten 

Bij dit totaalpakket horen ook de drie vlaggenmasten aan de weg. Deze vlaggenmasten aan de weg zorgen voor de optimale zichtbaarheid en heeft een positieve invloed op de vindbaarheid van APEX. We hebben het gehele proces ontzorgt, van het voorzien van de vlaggenmasten met reclameopdrukken van het logo, tot aan het afleveren en de montage.  

Maatwerk in Signs, Logo’s, Letters en Lichtreclame

Bij Logo & Letters draait alles om maatwerk. We zijn experts in het vervaardigen van unieke signing, letters en lichtreclame. Onze toewijding aan detail en kwaliteit garandeert dat elk project uniek is en aansluit bij de specifieke wensen van onze klanten. Of je nu een indrukwekkend bedrijfslogo, elegante belettering of opvallende lichtreclame zoekt, wij zorgen dat jouw merk opvalt.

Neem Contact Op voor Jouw Unieke Project

Elk merk en elk project is uniek. Daarom bieden we bij Logo & Letters persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat jouw product perfect aansluit bij jouw behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons jou helpen om jouw merk op een opvallende en duurzame manier te presenteren.

Ben je klaar om jouw merk naar een hoger niveau te tillen met een op maat gemaakt logo of signage? Neem vandaag nog contact op met Logo & Letters en ontdek de mogelijkheden!

Deze bedrijven gingen je voor

Word jij de volgende?