Terug naar

XPS 3D Letters: Dynamische Letters voor Jouw Bedrijf

Maak een Statement met XPS 3D Letters

Op zoek naar opvallende muurletters die jouw bedrijf een unieke uitstraling geven? Ontdek onze XPS 3D belettering. Dit innovatieve materiaal, vergelijkbaar met piepschuim maar van hoge kwaliteit, geeft jouw belettering een ongekende diepte, waardoor je letters extra in het oog springen. XPS is licht van gewicht maar uiterst geschikt voor reclamedoeleinden, dankzij de hoge dichtheid van het materiaal.

Wat XPS echt uniek maakt, is de gladde afwerking vanwege het gebrek aan structuur, wat resulteert in een professionele uitstraling. We spuiten de letters in jouw gewenste RAL-kleur, waardoor ze niet alleen de juiste kleur hebben, maar ook weerbestendig zijn. Bovendien leveren we bij elke belettering een montage tekening mee, waardoor de installatie een eenvoudige klus wordt. Geef jouw bedrijfsbelettering een opvallende upgrade met XPS 3D belettering

Offerte aanvragen Hoe werkt het

Offerte aanvragen

Offerte binnen 1 uur

  Tip: geen bestanden bij de hand? Vermeld je link onderaan

  Hoge Kwaliteit en Gladde Afwerking

  XPS 3D belettering staat bekend om zijn hoge kwaliteit en uitzonderlijk gladde oppervlak. Dit komt door de minimale structuur van het materiaal, waardoor de letters een veel gladdere afwerking hebben dan andere materialen. Voor een alternatief met een glad oppervlak en strakke uitstraling, zijn Forex Letters ook een uitstekende keuze.

  Kleurrijk en Weerbestendig

  Elke XPS 3D letter wordt gespoten in de door jou gekozen RAL-kleur, perfect passend bij de stijl en het imago van jouw bedrijf. Deze kleurbehandeling maakt de letters niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook weerbestendig, wat ze geschikt maakt voor zowel binnen- als buitengebruik.

  Eenvoudige Montage

  Elke set XPS 3D belettering wordt geleverd met een duidelijke montagetekening. Deze handleiding maakt de installatie van jouw muurbelettering eenvoudig en overzichtelijk.

  Unieke Eigenschappen van XPS

  XPS biedt, net als piepschuim, een aanzienlijke diepte aan jouw belettering waardoor deze extra opvalt. De hoge dichtheid van het materiaal maakt het ideaal voor reclamedoeleinden. De unieke gladheid van XPS zorgt voor een afwerking die veel gladder is dan bij andere materialen.

  Laat Jouw Merk Schitteren met XPS 3D Belettering

  Ben je klaar om jouw merk een nieuwe dimensie te geven met XPS 3D belettering? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ons team helpt je graag met het ontwerpen en realiseren van opvallende en kwalitatief hoogwaardige belettering die jouw bedrijfsidentiteit versterkt. Vraag nu je offerte aan

  Hoe werkt het

  Het pad naar de realisatie van jouw logo!

  Kies je gewenste product

  Voor het realiseren van jouw logo is het materiaal natuurlijk een belangrijke keuze, wij geven per materiaalsoort voorbeelden, eigenschappen en mogelijkheden. Hierop baseer je de beste match!

  Vraag een offerte aan

  Na de keuze van het materiaal vraag je de offerte aan. Hierbij is het handig om de gewenste breedtemaat van het logo te benoemen. Ons team reageert binnen 1 uur met een passende aanbieding.

  Bestel en bezorg

  Wanneer een akkoord op de offerte wordt gegeven wordt je verzocht om de aflever-/ factuurgegevens te sturen. Na betaling wordt de productie in werking gezet. Na de kwaliteitscontrole is uitgevoerd wordt het pakket ingepakt en verzonden.

  Andere producten