Logo & Letters heeft onlangs een opdracht voltooid voor VGN Group ๐ƒ๐ข๐›๐จ๐ง๐ deze opdracht bestond uit een ๐š๐ฅ๐ฎ๐ฆ๐ข๐ง๐ข๐ฎ๐ฆ ๐‹๐จ๐ ๐จ en piepschuim logo.

Het logo links is gemaakt van het materiaal piepschuim en kan de meeste diepte voor een logo behalen een heeft daardoor een mooi 3D effect. Dit logo is op locatie door onze monteur gemonteerd.

Het logo rechts is gemaakt van Dibond aluminium en gemonteerd aan de hand van afstandhouders, dit zorgt ervoor dat het een zwevend 3D effect heeft.

Dit project is een voorbeeld van hoe Logo & Letters maatwerk levert dat niet alleen voldoet aan de esthetische eisen van de klant, maar ook bijdraagt aan de algehele merkbeleving. Wij willen VGN Group bedanken voor het vertrouwen in Logo en Letters en deze opdracht!

Logo & Letters: Kwalitatieve Signs, Letters en Materialen

Bij Logo & Letters zijn we gepassioneerd over het creรซren van opvallende en duurzame signsletters en lichtreclame. Onze 3D-reclame-uitingen en decoraties worden vervaardigd met oog voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen. Hieronder lichten we enkele van deze materialen toe:

Dibond aluminium:

  • Voordelen:
    • Sterkte: Dibond bestaat uit twee dunne aluminium platen met een stevige kunststof kern ertussen.
    • Weerbestendigheid: Geschikt voor langdurig gebruik, zelfs in ruwe omstandigheden.

Piepschuim (Polystyreen):

  • Voordelen:
    • Lichtgewicht: Ideaal voor binnentoepassingen en tijdelijke displays.
    • Veelzijdigheid: Piepschuim kan in verschillende vormen worden gesneden.

Maatwerk in Signs, Logoโ€™s, Letters en Lichtreclame

Bij Logo & Letters draait alles om maatwerk. We zijn experts in het vervaardigen van unieke signing,ย lettersย enย lichtreclame. Onze toewijding aan detail en kwaliteit garandeert dat elk project uniek is en aansluit bij de specifieke wensen van onze klanten. Of je nu een indrukwekkend logo, elegante belettering of opvallende lichtreclame zoekt, wij zorgen dat jouw merk opvalt.

Neem Contact Op voor Jouw Unieke Project

Elk merk en elk project is uniek. Daarom bieden we bij Logo & Letters persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat jouw product perfect aansluit bij jouw behoeften. Neemย contactย met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons jou helpen om jouw merk op een opvallende en duurzame manier te presenteren.

Deze bedrijven gingen je voor

Word jij de volgende?