Waarom Kiezen voor een 3D Logo aan de Muur?

Een 3D logo aan de muur is een strategische keuze met diepgaande voordelen voor uw bedrijf. Het is niet alleen een krachtige visuele uiting van uw merk en bedrijfscultuur, maar het versterkt ook de merkherkenning en bedrijfscultuur, zowel voor externe partijen als voor medewerkers. 

lexar 3d logo

Visuele Impact en Diepte 

Een 3D logo aan de muur trekt direct de aandacht en voegt diepte en karakter toe aan uw bedrijfsruimte. Door de dikte van het 3D logo valt het enorm op, wat resulteert in een verhoogde merkherkenning. Het voegt letterlijk en figuurlijk een extra dimensie toe aan uw merk. 

Op Maat Gemaakte Ontwerpen en Materialen

Kies uit een breed scala aan materialen zoals acrylaat, forex, piepschuim, xps, geborsteld aluminium en dibond aluminium, afgestemd op de unieke stijl van uw bedrijf. Ons team werkt samen met u om een logo te ontwerpen dat naadloos aansluit bij de esthetiek en sfeer van uw bedrijf. 

Alle Kleuren en Texturen Mogelijk 

Of u nu kiest voor piepschuim met een gladde afwerking of voor XPS met weinig structuur en een gladder oppervlak, elk 3D logo kan in elke gewenste RAL-kleur gespoten worden. Dit zorgt voor een professionele uitstraling met de juiste hoeveelheid diepgang. 

Duurzaamheid en Flexibele Montage 

Onze 3D logo’s zijn gemaakt van weerbestendige materialen zoals aluminium. Ook zijn ze duurzaam en licht, wat ze ideaal maakt voor zowel permanente als tijdelijke installaties. Met onze gedetailleerde montagetekeningen en eenvoudige instructievideo’s kunt u uw logo zelf monteren, of kies voor onze professionele montageservices. 

Toepassingen van 3D Logo’s

Onze 3D logo’s zijn perfect voor diverse zakelijke omgevingen, van kantoren en winkels tot horeca, evenementen, beurzen en salons. Ze creëren een professionele, inspirerende en exclusieve sfeer. 

Begin Vandaag Nog met het Transformeren van Uw Ruimte 

Bent u klaar om uw bedrijfsruimte te transformeren met een opvallend 3D logo aan de muur? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend ontwerpvoorstel en ontdek hoe wij uw merkidentiteit naar een hoger niveau kunnen tillen. 

    Tip: geen bestanden bij de hand? Vermeld je link onderaan