Van den Berg Automotive: Stralende Lichtreclame voor meer Zichtbaarheid

Voor Van den Berg Automotive hebben we een indrukwekkende combinatie van lichtreclame en een 3-D muurlogo tot leven gebracht. Door de lichtgevende gevelreclame zal het merk zowel overdag als ’s nachts stralen. Onze krachtige LED-verlichting zorgt ervoor dat Van den Berg Automotive opvalt in de omgeving, en is een ware blikvanger zodra de zon ondergaat.

Lichtreclame en 3D Muurlogo’s

Voor Van den Berg Automotive hebben we een indrukwekkende visuele upgrade gerealiseerd. Op het pand is dynamische lichtreclame op de gevel gemonteerd. Daarnaast is er een stijlvol 3D-logo van XPS-materiaal binnenin het pand geplaatst. Hieronder is te lezen welke voordelen een XPS logo en lichtreclame met zich mee brengen:

Lichtreclame op de Gevel:

  • 24/7 Zichtbaarheid: Verzekert dat Van den Berg Automotive op elk moment van de dag zichtbaar is, dankzij de heldere LED-verlichting.
  • Professionele Uitstraling: Biedt een moderne en professionele look die de merkidentiteit versterkt.
  • Duurzaamheid en Energiezuinigheid: LED-verlichting is zowel duurzaam als energiezuinig, wat zorgt voor een langdurige uitstraling met minimale onderhoudskosten.

3D XPS-Logo Binnen:

  • Opvallende Diepte en Gladde Afwerking: Het 3D-effect van het XPS-logo zorgt voor een visuele impact met een strakke en gladde afwerking.
  • Lichtgewicht en Eenvoudige Installatie: Het lichte gewicht van XPS maakt het logo gemakkelijk te monteren, met flexibiliteit in plaatsing voor het optimale visuele effect.

Maatwerk in Signs, Logoโ€™s, Letters en Lichtreclame

Onze toewijding aan maatwerk en kwaliteit verzekert dat elk project, zoals dat voor Van den Berg Automotive, niet alleen uniek is maar ook perfect aansluit bij de specifieke wensen van onze klanten. Of het nu gaat om een opvallend bedrijfslogo, elegante belettering of dynamische lichtreclame, wij zorgen ervoor dat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Neem Contact Op voor Jouw Unieke Project

Elk merk en elk project is uniek. Daarom bieden we bij Logo & Letters persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat jouw product perfect aansluit bij jouw behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons jou helpen om jouw merk op een opvallende en duurzame manier te presenteren.

Ben je klaar om jouw merk naar een hoger niveau te tillen met een op maat gemaakt logo of signage?

Deze bedrijven gingen je voor

Word jij de volgende?