een op maat gemaakt logo voor Panasonic, speciaal ontworpen voor hun schitterende presentatie op de Jaarbeurs in Utrecht. Ons team van ervaren ontwerpers heeft nauw samengewerkt met Panasonic om een visuele identiteit te creëren die niet alleen het innovatieve karakter van het merk weerspiegelt, maar ook opvalt in de dynamische beursomgeving.

Het resultaat is een logo dat de kernwaarden van Panasonic — vooruitstrevend, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk — belichaamt, terwijl het ook de aandacht trekt van beursbezoekers. Het logo werd prominent tentoongesteld boven de Panasonic-stand, waar het een herkenbaar punt werd voor bezoekers.

Bij Logo & Letters geloven we dat een goed ontwerp meer is dan alleen esthetiek; het is een communicatiemiddel dat merken helpt hun verhaal te vertellen. We zijn vereerd dat we deze visie samen met Panasonic tot leven hebben mogen brengen.

Maatwerk in Signs, Logo’s, Letters en Lichtreclame

Bij Logo & Letters staat maatwerk centraal, of het nu gaat om een indrukwekkende bedrijfslogo’s, elegante belettering, of opvallende lichtreclame. Onze toewijding aan detail en kwaliteit verzekert dat elk project niet alleen uniek is, maar ook perfect aansluit bij de specifieke wensen van onze klanten.

Neem Contact Op voor Jouw Unieke Project

Elk merk en elk project is uniek. Daarom bieden we bij Logo & Letters persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat jouw product perfect aansluit bij jouw behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons jou helpen om jouw merk op een opvallende en duurzame manier te presenteren.

Ben je klaar om jouw merk naar een hoger niveau te tillen met een op maat gemaakt logo of signage? Neem vandaag nog contact op met Logo & Letters en ontdek de mogelijkheden!

Deze bedrijven gingen je voor

Word jij de volgende?