Thuiswedstrijd voor Team Logo & Letters: Gevelletters bij Growing Emmen

Bij Logo & Letters voelen we ons helemaal in ons element als we een project dicht bij huis mogen uitvoeren. Deze keer was het een thuiswedstrijd voor ons, en het resultaat mag er zijn!

Voor Growing Emmen, een bruisende ondernemersbroedplaats, hebben wij hun gevel voorzien van EPS letters. Op een van de drukste kruispunten van Emmen springen ze er nu echt uit!

Waarom EPS (piepschuim) letters?

Licht en Stevig: EPS (geรซxpandeerd polystyreen) is een veelzijdig materiaal dat zowel licht als stevig is. Ideaal voor gevelletters die opvallen zonder het gewicht van de wereld te dragen.

Designmogelijkheden: EPS biedt eindeloze vormgevingsmogelijkheden. Of het nu gaat om strakke letters of creatieve logoโ€™s, EPS laat zich gemakkelijk bewerken.

Duurzaamheid: De gevelletters blijven lang mooi en zijn bestand tegen de elementen.

Bij Growing Emmen geloven ze in de kracht van verbinding en vernieuwend ondernemerschap. Met onze EPS letters dragen we graag bij aan hun visuele identiteit. Een thuiswedstrijd om trots op te zijn!

Logo & Letters: Kwalitatieve Signs, Letters en Materialen

Bij Logo & Letters zijn we gepassioneerd over het creรซren van opvallende en duurzame signsletters en lichtreclame. Onze 3D-reclame-uitingen en decoraties worden vervaardigd met oog voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen. Hieronder lichten we enkele van deze materialen toe:

EPS Letters (Piepschuim):

  • Lichtgewicht: EPS (geรซxpandeerd polystyreen) is zeer licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te hanteren en te monteren is.
  • Veelzijdigheid: Piepschuimletters kunnen in verschillende vormen en maten worden gesneden, waardoor je creatieve ontwerpen kunt realiseren.
  • Betaalbaar: EPS is een kosteneffectieve optie voor 3D-letters.

Gevelreclame:

  • Altijd zichtbaar: De gevel van je bedrijfspand is altijd zichtbaar, waardoor gevelreclame een uitstekende plek is om je bedrijfsnaam te promoten.
  • Groot bereik: Vooral als er veel verkeer langs je pand komt, vergroot gevelreclame je zichtbaarheid en vindbaarheid.
  • Professionele uitstraling: Een goed ontworpen gevelreclame geeft je bedrijf een professionele uitstraling en creรซert consistentie tussen binnen- en buitenkant.
  • Duurzaam en weerbestendig: Gevelreclame trotseert weer en wind, en met LED-verlichting is het ook ’s avonds goed zichtbaar.

Bij Logo & Letters begrijpen we dat elk project uniek is. Afhankelijk van jouw behoeften en doelen helpen we je graag bij het kiezen van het juiste materiaal voor jouw signsletters en lichtreclame. Neem contact met ons op voor advies op maat en ontdek hoe we jouw merk kunnen laten opvallen! 

Deze bedrijven gingen je voor

Word jij de volgende?