Voor Personal Gym hebben we een reeks acrylaat wandlogo’s ontworpen en geรฏnstalleerd in meerdere filialen door heel Nederland. Deze op maat gemaakte logo’s benadrukken de professionaliteit en kwaliteit van Personal Gym, waardoor een sterke en herkenbare merkidentiteit wordt gecreรซerd.

Acrylaat Wandlogo’s: Duurzaam en Opvallend

De keuze voor acrylaat als materiaal voor de wandlogo’s van Personal Gym was strategisch. Acrylaat biedt niet alleen een hoge duurzaamheid en weerbestendigheid, maar ook een professionele uitstraling die de huisstijl versterkt. De voordelen van acrylaat wandlogo’s omvatten:

  • Altijd Zichtbaar: De gevel van Personal Gym valt direct op voor bezoekers , dankzij de prominente plaatsing van het acrylaat wandlogo.
  • Duurzaam en Weerbestendig: Acrylaat is bestand tegen corrosie door zuurstof en water, waardoor de logo’s een lange levensduur hebben.
  • Professionele Uitstraling: Het acrylaat wandlogo versterkt de professionele uitstraling van Personal Gym.
  • Veelzijdigheid: Acrylaat logo’s kunnen in elke gewenste RAL-kleur worden afgewerkt en zijn ’s avonds goed zichtbaar dankzij optionele LED-verlichting.

Maatwerk in Signs, Logoโ€™s, Letters en Lichtreclame

Bij Logo & Letters draait alles om maatwerk. Onze expertise in het vervaardigen van unieke signing, letters en lichtreclame zorgt ervoor dat elk project, zoals dat voor Personal Gym, perfect aansluit bij de specifieke wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het creรซren van een opvallend bedrijfslogo, verfijnde belettering of dynamische lichtreclame, ons doel is om jouw merk te laten stralen.

Neem Contact Op voor Jouw Unieke Project

Elk merk en elk project is uniek. Daarom bieden we bij Logo & Letters persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat jouw product perfect aansluit bij jouw behoeften. Neemย contactย met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons jou helpen om jouw merk op een opvallende en duurzame manier te presenteren.

Deze bedrijven gingen je voor

Word jij de volgende?