Bij Logo & Letters zijn we trots op ons recente project: het logo van Centraal Beheer, vervaardigd uit piepschuim. Specifiek hebben we gebruikgemaakt van EPS250, de meest compacte variant van piepschuim. Waarom was dit de perfecte keuze? Laten we de voordelen eens op een rijtje zetten:

Lichtgewicht: EPS250 is extreem licht, waardoor het gemakkelijk te hanteren en te monteren is.

Veelzijdigheid: Piepschuim kan in verschillende vormen worden gesneden, dus we konden het logo nauwkeurig vormgeven.

Budgetvriendelijk: EPS250 is een kosteneffectieve optie voor 3D-logo’s.

RAL-kleur: Na het snijden hebben we het logo in de juiste RAL-kleur gespoten, zodat het perfect past bij de huisstijl van Centraal Beheer.

Het resultaat? Een opvallend en professioneel logo dat de identiteit van Centraal Beheer versterkt! 

Logo & Letters: Kwalitatieve Signs, Letters en Materialen

Bij Logo & Letters zijn we gepassioneerd over het creëren van opvallende en duurzame signsletters en lichtreclame. Onze 3D-reclame-uitingen en decoraties worden vervaardigd met oog voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen. Hieronder lichten we enkele van deze materialen toe:

Piepschuim (Polystyreen):

  • Voordelen:
    • Lichtgewicht: Ideaal voor binnentoepassingen en tijdelijke displays.
    • Veelzijdigheid: Piepschuim kan in verschillende vormen worden gesneden.

Maatwerk in Signs, Logo’s, Letters en Lichtreclame

Bij Logo & Letters draait alles om maatwerk. We zijn experts in het vervaardigen van unieke signing, letters en lichtreclame. Onze toewijding aan detail en kwaliteit garandeert dat elk project uniek is en aansluit bij de specifieke wensen van onze klanten. Of je nu een indrukwekkend bedrijfslogo, elegante belettering of opvallende lichtreclame zoekt, wij zorgen dat jouw merk opvalt.

Neem Contact Op voor Jouw Unieke Project

Elk merk en elk project is uniek. Daarom bieden we bij Logo & Letters persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat jouw product perfect aansluit bij jouw behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons jou helpen om jouw merk op een opvallende en duurzame manier te presenteren.

Ben je klaar om jouw merk naar een hoger niveau te tillen met een op maat gemaakt logo of signage? Neem vandaag nog contact op met Logo & Letters en ontdek de mogelijkheden!

Deze bedrijven gingen je voor

Word jij de volgende?