Voor Dynalogical hebben wij de gevel van het nieuwe pand mogen voorzien van reclame in de vorm van het logo. Dynalogical is een bedrijf die alles verzorgt omtrent websites, optimalisatie en hosting. De heren van Dynalogical zijn recent overgestapt naar een nieuw pand. Eerst was het pand kaal en niemand wist wie er zat. Hier moest verandering in komen en er werd gezocht naar gevelreclame. Logo en Letters werd benaderd en binnen een week was er een akkoord op de offerte, waren de letters van het logo gerealiseerd en is het logo gemonteerd aan de muur.

De letters die gerealiseerd zijn, zijn gemaakt van sterk en weerbestendig materiaal, genaamd Dibond Aluminium letters. Dit is ideaal voor buiten op de gevel dus! De letters zitten met afstand houders tegen de wand aan waardoor het een zwevend 3D effect krijgt en het Dibond Aluminium logo er écht uit springt. 

Gevelreclame zorgt voor meer zichtbaarheid en vindbaarheid voor het bedrijf, dit geldt ook voor Dynalogical, wat zich bevindt aan een drukke straat midden in het industrieterrein.  Op deze plek, half bedekt achter een ander pand, valt het pand van Dynalogical niet helemaal op. Deze nieuwe gevelreclame maakt het verschil dat het wel zichtbaar is en dat is erg belangrijk voor de organisatie. 

In het verleden heeft Logo en Letters al een keer eerder samengewerkt met Dynalogical. Het ging om een logo in het oude pand. Dit logo was gemaakt van Acrylaat letters, wat een professionele look heeft en tevens kwaliteit uitstraalt. Het Acrylaat logo is van luxueus materiaal en paste perfect bij de merkbeleving van Dynalogical. Wij hebben het gehele proces ontzorgd, van het realiseren van de gewenste logo en letters tot aan het monteren van het logo aan de wand.  

Maatwerk in Signs, Logo’s, Letters en Lichtreclame

Bij Logo & Letters draait alles om maatwerk. We zijn experts in het vervaardigen van unieke signing, letters en lichtreclame. Onze toewijding aan detail en kwaliteit garandeert dat elk project uniek is en aansluit bij de specifieke wensen van onze klanten. Of je nu een indrukwekkend bedrijfslogo, elegante belettering of opvallende lichtreclame zoekt, wij zorgen dat jouw merk opvalt.

Neem Contact Op voor Jouw Unieke Project

Elk merk en elk project is uniek. Daarom bieden we bij Logo & Letters persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat jouw product perfect aansluit bij jouw behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons jou helpen om jouw merk op een opvallende en duurzame manier te presenteren.

Deze bedrijven gingen je voor

Word jij de volgende?