3D Piepschuimletters voor DolbyLabs


Bij Logo & Letters koesteren we onze creatieve partnerschappen met vooraanstaande bedrijven. Één van onze meest memorabele projecten was de samenwerking met DolbyLabs. Voor dit project hebben we piepschuimletters voor DolbyLabs ontworpen en geΓ―nstalleerd. Dit project omvatte niet alleen een unieke bijdrage aan de studio van DJ Martin Garrix, maar liet ook onze expertise in het vervaardigen van op maat gemaakte letters schitteren.

Of het nu gaat om evenementen, bedrijfsruimtes of gewoon een visueel statement, onze 3D letters voegen karakter toe en laten een blijvende indruk achter. Bekijk onze website en ontdek hoe we met andere bedrijven hebben samengewerkt om unieke creaties te realiseren!

Piepschuimletters voor DolbyLabs: Licht en Veelzijdig

De keuze voor piepschuim (Polystyreen) voor dit project was vanwege de unieke combinatie van lichtgewicht materiaal en de mogelijkheid tot veelzijdige toepassingen:

  • Lichtgewicht: Ideaal voor zowel tijdelijke displays als permanente installaties binnen.
  • Veelzijdigheid: Piepschuim kan in elke gewenste vorm worden gesneden, wat perfect aansluit bij de uitstraling van de studio.
  • Maatwerk: Volledig aanpasbaar in grootte en stijl om aan te sluiten bij de branding van DolbyLabs, Sony en Dolby.

Maatwerk in Signs, Logo’s, Letters en Lichtreclame

Bij Logo & Letters staat maatwerk centraal. Onze expertise in het creΓ«ren van unieke signing, letters en lichtreclame zorgt ervoor dat elk project, zoals dat voor DolbyLabs, Sony en Dolby, perfect aansluit bij de specifieke wensen van onze klanten. Of het nu gaat om een indrukwekkend bedrijfslogo, verfijnde belettering of schitterende lichtreclame, ons doel is om jouw merk te laten stralen.

Neem Contact Op voor Jouw Unieke Project

Elk merk en elk project is uniek. Daarom bieden we bij Logo & Letters persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat jouw product perfect aansluit bij jouw behoeften. NeemΒ contactΒ met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons jou helpen om jouw merk op een opvallende en duurzame manier te presenteren.

Deze bedrijven gingen je voor

Word jij de volgende?