Logo & Letters leverde op maat gemaakte 3D-piepschuimletters voor gebruik in een commercial van Hema. Deze veelzijdige letters kunnen dienen als opvallende decoratie, merkidentificatie, of zelfs als fotomoment voor uw klanten. Ze zijn ontworpen om verschillende scènes visueel te ondersteunen en zorgden voor een krachtige visuele impact. Met onze expertise en creativiteit zorgen we ervoor dat uw boodschap opvalt en blijft hangen. Bekijk onze projectpagina voor meer inspiratie en voorbeelden van ons werk!

  • Type Letters: 3D-piepschuim
  • Toepassing: Decoratief element voor een commercial
  • Diensten: Conceptontwikkeling, productie van piepschuimletters, levering van de letters.

Uitdagingen

De opdracht voor dit project stelde ons voor verschillende uitdagingen. Ten eerste moesten de 3D-piepschuimletters niet alleen opvallend en visueel aantrekkelijk zijn, maar ook veelzijdig genoeg om in verschillende scènes te worden gebruikt. Dit vereiste een ontwerp dat flexibel inzetbaar was zonder in te boeten aan kwaliteit en vormgeving. Daarnaast was duurzaamheid een cruciale factor; de letters moesten bestand zijn tegen meerdere opnamesessies en eenvoudig te verplaatsen zijn tussen locaties zonder schade op te lopen. Tot slot moesten de letters lichtgewicht zijn om de installatie en herpositionering tijdens het filmen te vergemakkelijken.

Onze Aanpak

Om aan deze eisen te voldoen, namen we een systematische en creatieve aanpak. We begonnen met een analyse van de behoeften van de productiecrew en de specifieke eisen van de commercial. Ons ontwerpteam ontwikkelde 3D-piepschuimletters die zowel robuust als strak vormgegeven waren. De letters werden op maat gemaakt, waarbij we ervoor zorgden dat ze licht van gewicht en toch stevig genoeg waren om herhaaldelijk te worden gebruikt.

Resultaten

De op maat gemaakte piepschuimletters bleken een waardevolle toevoeging aan de commercial, waarbij ze een opvallend visueel element introduceerden dat de aandacht van het publiek onmiddellijk trok. De veelzijdigheid en duurzaamheid van de letters maakten het mogelijk om ze in verschillende scènes en contexten effectief te gebruiken, wat de algehele productie verhoogde. De piepschuimletters droegen bij aan een memorabele kijkervaring die de commerciële boodschap van de klant op een krachtige manier overbracht.

Maatwerk in Signs, Logo’s, Letters en Lichtreclame

Bij Logo & Letters staat maatwerk centraal, of het nu gaat om een indrukwekkende bedrijfslogo’s, elegante belettering, of opvallende lichtreclame. Onze toewijding aan detail en kwaliteit verzekert dat elk project niet alleen uniek is, maar ook perfect aansluit bij de specifieke wensen van onze klanten.

Neem Contact Op voor Jouw Unieke Project

Elk merk en elk project is uniek. Daarom bieden we bij Logo & Letters persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat jouw product perfect aansluit bij jouw behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons jou helpen om jouw merk op een opvallende en duurzame manier te presenteren.

Ben je klaar om jouw merk naar een hoger niveau te tillen met een op maat gemaakt logo of signage? Neem vandaag nog contact op met Logo & Letters en ontdek de mogelijkheden!

Deze bedrijven gingen je voor

Word jij de volgende?