Bij Logo & Letters geloven we in de kracht van visuele communicatie. Een goed ontworpen logo of decoratie kan een enorme impact hebben op de merkbeleving. Onlangs kregen we de kans om onze expertise in te zetten voor een bijzonder project met Microsoft, waarbij we 3D piepschuim letters creëerden voor een speciaal evenement.

Het project

Voor Microsoft hebben we piepschuim letters ontworpen en vervaardigd. Tijdens het evenement voegden deze letters een dynamisch element toe aan de ruimte en waren ze een echte blikvanger. Gemaakt van hoogwaardig EPS konden we de letters in elke gewenste vorm en kleur produceren. Door de lichtgewicht eigenschappen van piepschuim waren de letters eenvoudig te bevestigen en te verplaatsen, wat perfect aansloot bij de behoeften van het evenement.

Het resultaat

De op maat gemaakte piepschuim letters waren een belangrijk element tijdens het evenement van Microsoft en trokken direct de aandacht van het publiek. Dankzij hun veelzijdigheid en lichtgewicht waren de letters eenvoudig te bevestigen en te verplaatsen, wat ideaal was voor het evenement. De letters gaven het evenement een extra dimensie en vergrootten de visuele impact, waardoor er een onvergetelijke indruk achterbleef bij alle aanwezigen.

Maatwerk in Muurlogo’s, 3D Letters, Lichtreclame en Gevelreclame

Bij Logo & Letters draait alles om maatwerk. Of het nu gaat om indrukwekkende bedrijfslogo’s aan de muuropvallende 3D letterslichtreclame of gevelreclame, wij staan garant voor kwaliteit en oog voor detail. Elk project is uniek en wordt volledig afgestemd op de wensen van onze klanten.

Neem Contact Op voor Jouw Unieke Project

Elk merk en elk project is uniek. Daarom bieden wij bij Logo & Letters persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat jouw product perfect aansluit bij jouw behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij jouw merk op een opvallende en duurzame manier kunnen presenteren.

Ben je klaar om jouw merk naar een hoger niveau te tillen met een op maat gemaakt logo of signage? Neem vandaag nog contact op met Logo & Letters en ontdek de mogelijkheden!

Deze bedrijven gingen je voor

Word jij de volgende?