Heineken Evergreen

3D Blow-Up Letters voor Heineken: Een Schuimend Visueel Spektakel

Bij Heineken hebben we met trots deze 3D blow-up letters gemaakt. Deze opvallende letters zijn niet alleen een visueel spektakel, maar ook een ode aan het iconische biermerk.


Herkenbaar

Wat maakt deze letters zo bijzonder?

  1. Piepschuim Creativiteit: De letters zijn vervaardigd uit piepschuim, een lichtgewicht materiaal dat zich leent voor allerlei vormen en maten.
  2. Maatwerk: Of het nu gaat om een reusachtige โ€œHโ€ of sierlijke โ€œeโ€, 3D blow-up letters kunnen op maat worden gemaakt.
  3. Heineken Groen: De kleur van de letters is uiteraard het kenmerkende Heineken groen.


Bij Logo & Letters proosten we op deze samenwerking met Heineken. Bedankt voor het vertrouwen in ons vakmanschap!

Logo & Letters: Kwalitatieve Signs, Letters en Materialen

Bij Logo & Letters zijn we gepassioneerd over het creรซren van opvallende en duurzame signsletters en lichtreclame. Onze 3D-reclame-uitingen en decoraties worden vervaardigd met oog voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen. Hieronder lichten we enkele van deze materialen toe:

Piepschuim (Polystyreen): Heineken letters “SPACE”

  • Voordelen:
    • Lichtgewicht: Ideaal voor binnentoepassingen en tijdelijke displays.
    • Veelzijdigheid: Piepschuim kan in verschillende vormen worden gesneden.

Maatwerk in Signs, Logoโ€™s, Letters en Lichtreclame

Bij Logo & Letters draait alles om maatwerk. We zijn experts in het vervaardigen van unieke signing, letters en lichtreclame. Onze toewijding aan detail en kwaliteit garandeert dat elk project uniek is en aansluit bij de specifieke wensen van onze klanten. Of je nu een indrukwekkend bedrijfslogo, elegante belettering of opvallende lichtreclame zoekt, wij zorgen dat jouw merk opvalt.

Neem Contact Op voor Jouw Unieke Project

Elk merk en elk project is uniek. Daarom bieden we bij Logo & Letters persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat jouw product perfect aansluit bij jouw behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons jou helpen om jouw merk op een opvallende en duurzame manier te presenteren.

Ben je klaar om jouw merk naar een hoger niveau te tillen met een op maat gemaakt logo of signage? Neem vandaag nog contact op met Logo & Letters en ontdek de mogelijkheden!

Deze bedrijven gingen je voor

Word jij de volgende?