Terug naar Logo's

Dibond Aluminium logo

Dibond Aluminium Logo

Geef jouw bedrijfsbekendheid een boost met een Dibond Aluminium logo, perfect voor op kantoor of op de gevel voor 24/7 reclameddoeleinden.

Dibond Aluminium is een weerbestendig materiaal, de aluminiumplaat met kunststofkern is full color te bedrukken. Met deze harde kern is het materiaal stevig en toch licht, dit materiaal is te monteren door middel van montagekit of afstandhouders voor een zwevend 3D effect. Bij elk logo wordt een montagemal meegeleverd.

Dikte:                                 3 mm
Brandcertificaat:          M1

Offerte aanvragen Voorbeelden Hoe werkt het

Offerte aanvragen

Offerte binnen 1 uur

  Tip: geen bestanden bij de hand? Vermeld je link onderaan

  Dibond aluminium 3D logo

  Geef jouw bedrijfsbekendheid een extra boost met een dibond aluminium logo, een aluminium logo is perfect voor op de wand in een kantoor of buiten aan de gevel. Door een aluminium logo trek je altijd de gewenste aandacht en is het geschikt voor 24/7 reclamedoeleinden.

  Dibond aluminium is een weerbestendig plaatmateriaal en perfect voor binnen en buiten gebruik. De Dibond aluminium plaat met een harde kunststoffen kern is makkelijk full color te bedrukken. Door de harde kern van de Dibond aluminium plaat is het materiaal stevig maar toch licht. Het Dibond aluminium logo is makkelijk aan de muur of gevel te monteren door middel van een montagekit of afstandhouders die worden geleverd bij het logo, hierdoor krijgt het aluminium logo een 3D effect en zweeft het als ware aan de wand. Bij ieder Dibond aluminium logo wordt een montagemal meegeleverd. Naast Dibond aluminium logo’s behoren Dibond aluminium letters ook tot de mogelijkheden.

  Hoe werkt het

  Het pad naar de realisatie van jouw logo!

  Kies je gewenste product

  Voor het realiseren van jouw logo is het materiaal natuurlijk een belangrijke keuze, wij geven per materiaalsoort voorbeelden, eigenschappen en mogelijkheden. Hierop baseer je de beste match!

  Vraag een offerte aan

  Na de keuze van het materiaal vraag je de offerte aan. Hierbij is het handig om de gewenste breedtemaat van het logo te benoemen. Ons team reageert binnen 1 uur met een passende aanbieding.

  Bestel en bezorg

  Wanneer een akkoord op de offerte wordt gegeven wordt je verzocht om de aflever-/ factuurgegevens te sturen. Na betaling wordt de productie in werking gezet. Na de kwaliteitscontrole is uitgevoerd wordt het pakket ingepakt en verzonden.