Terug naar

Bedrijfslogo op beurs of evenement

Heb je binnenkort een beurs of (carrière)evenement gepland waar je jouw bedrijf op de kaart wilt zetten? Zorg dan dat je goed zichtbaar bent met een logo of de letters van je bedrijf. Een evenement of beurs is dé kans om nieuwe klanten óf collega’s te werven en jouw bedrijf representatief op de kaart zetten. Een passend bedrijfslogo is een kans die je niet wilt missen! 

In overleg met jou designen we een logo voor op de beursstand in het gewenste materiaal, de gewenste kleur en grootte. Alles is mogelijk, of het nu gaat om forex logo’s, acrylaat letters, piepschuim logo’s of prachtige geborstelde aluminium letters. Allemaal topkwaliteit producten die je op heel veel beurzen en evenementen opnieuw kunt gebruiken. 

Offerte aanvragen Voorbeelden Hoe werkt het

Offerte aanvragen

Offerte binnen 1 uur

  Tip: geen bestanden bij de hand? Vermeld je link onderaan

  Logo en letters die jouw bedrijf presenteren 

  Logo & Letters is een jong bedrijf die is opgestart door ondernemers die al jarenlang in het reclamevak zitten. Door ons uitgebreide netwerk en ruime ervaring met het maken logo’s voor bedrijven, maken wij het mogelijk om je als bedrijf perfect te presenteren op de beurs of op een groot evenement. 

  Wij weten wat de aandacht van klanten direct trekt, door vorm, kleur, grootte en materiaal perfect af te stemmen met de huisstijl van jouw bedrijf. Onze logo’s vertellen direct wie je bent en waar je voor staat als bedrijf! Een aantal voorbeelden van designs en logo’s die wij hebben gemaakt zie je hieronder. 

  Vraag vrijblijvend een offerte aan voor je logo op de beursstand

  Ben jij geïnteresseerd naar zo’n prachtig logo van je bedrijf op je beursstand of voor je aanstaande evenement? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen snel een ontwerp presenteren die we vervolgens om kunnen zetten in prachtige letters of een logo voor jouw evenement!

  Hoe werkt het

  Het pad naar de realisatie van jouw logo!

  Kies je gewenste product

  Voor het realiseren van jouw logo is het materiaal natuurlijk een belangrijke keuze, wij geven per materiaalsoort voorbeelden, eigenschappen en mogelijkheden. Hierop baseer je de beste match!

  Vraag een offerte aan

  Na de keuze van het materiaal vraag je de offerte aan. Hierbij is het handig om de gewenste breedtemaat van het logo te benoemen. Ons team reageert binnen 1 uur met een passende aanbieding.

  Bestel en bezorg

  Wanneer een akkoord op de offerte wordt gegeven wordt je verzocht om de aflever-/ factuurgegevens te sturen. Na betaling wordt de productie in werking gezet. Na de kwaliteitscontrole is uitgevoerd wordt het pakket ingepakt en verzonden.

  Andere producten